Ама и ти не беше симпатизер на сдс, на Зајко беше. Па читам дека си бил после симпатизер на сдс. Каква врска има вмро со патриотизам?? Некако ми се буниш со одлукиве.
А каде јас повикав на агресивност? А дека е женски треба да си одам од форумов? Многу сте ограничени со мислењата, јас никаде не повикав да одиме пред собрание, туку ги прашав сите кои гласале за вмро како кога се стави Џафери не чинеше, а сега кога ќе се стави Гаши кој пееше албанска химна на говорница чини. Не сум јас од тие од вмро кој кога губат решаваат со насилство. Не, јас си стојам, вие различно толкувате. Вмро беа патриоти и не дозволуваа албанец спикер, сега го прават тие истото.
Не ти си кажа дека не си, па после дека си. Твои зборови не мои. Пак те прашувам каква врска имаат патриотите? И мислам дека е редно време да се помириш дека вмро победи. Полесно ќе ти биде.
Затоа што мора, треба да ви се црта? Мора да има албанска партија на власт. Без нив не може да се формира Влада. Е сега не е претседател, не е премиер, мора барем собраниски спикер. И тие си бараат. Барем образование не го зедоа тие.
Јас се помирив уште одма и уште вечерта ви честитав победа и тоа мислам цитирајќи твое мислење. Што сум кажал дека сум, а не сум? Под објасни се подобро и веднаш ќе ти објаснам. За патриотите објаснив еве више пет пати ама ајде еве и шести. Вмро и тогаш грујче се правеа патриоти сега ќе одиме в собрание ќе убиваме пратеници зошто не смее албанец премиер, сега 7 години покасно вмро става криминалци на претседателското столче.
Па еве ќе дознаеш. Криминално дело е пеење национална химна на туѓа држава во собрание на некоја држава исто така криминално дело е и мавтање знамиња со голема албанија во Тетово.
Ама што да честиташ човече, ако некој е против сдс не значи дека е за вмро. Не си помирен, спамаш со постови уште влада нема. Патриоти не се вмро. Тоа треба да разграничиш. Патриот нема никаква поврзаност со политичка партија.
Кога сум спамал? Ајде цитирај ги сите слободно. А ова не го кажувам само ја, малце да прочиташ да отвориш ќе видиш дека ова е мислење на многу луѓе кои го гласале вмро, вмро замрси работа уште пред формирање на владата. А за тоа си патриотите повеќе не објаснувам гледам дека е џабе, доколку барем малце се потрудете да го сфатиш ќе сфатеше ама изгледа дека се е џабе. Поздрав.
Ама што да се труди човек со тебе, Зајко херој ти беше. И тука сфаќаш дека се е сувишно. Им се смееш на луѓе што си ја сакаат државата и ги мешаш со политичка партија што нема врска едно со друго. Поздрав.
Хахахахахахаха, да си жива и здрава, ме изнасмеа. ЦИТИРАЈ едно мислење јаде се смеам на патриотизам, а тебе ако те боли некој кога ќе ти ја каже вистината за мицко и твојата вмро. Како што кажа Апасиев пред две три минути во собранието, ова што го прави вмро е само обид да не уведе во прифаќањето на уставните промени за кои се правеа патриоти (исто како и 2017). Ај прочитај го мислењето со патриотите пто го напишав преѓе па дојди и пак ќе расправаме. Поздрав. (Не пробувај да го извртиш муабетот за да дојде дека јас ги исмевам патриотите, немој, нема да ти успее.)