Маж ми, во случајов. Знае. Успеав да го натерам и тој да направи профил, ама никако да го натерам да се вклучи активно во читање и дискутирање.
Знае Пред некој ден сакав да поставам прашање во некоја од групите на фб и ми вика немој таму, прашај си на фемина .
Неам партнер али ќе одговорам со не. И кога ќе го запознаам не би споделила со него. Овде имам пишувано за ситуации со бивши, за секс искуства, сум се трескала од земја коа раскинав после икс години, нема шо тоа да го чита и уопште да го знае, за мир у кучу
Маж ми знае се' за мене. Сите сексови, сите трескања од земја, сите глупости. И ете, имаме 'мир у кучу' Зависи каков партнер ќе најдеш.
Алал да ти е. Али ја тргам од себе, ко шо ја не сакам да знам нишо од претходно, посебно не детали и секс искуства, така нејќам да знае ни он.
Види колку сме различни.... Не можам да замислам да не знам се' за него и да не кажам се' за себе. Шубав е светот! Шаренило од луѓе
Знае. Ми го знае и никот, претпоставувам дека можеби некогаш се заинтересирал што пишувам, може и прочитал, не знам и не ме интересира. Се додека анонимно 'откривам' детали не му е проблем. И тој многу често знае да ми каже 'прашај ги феминките'. Исто како Вајлд, не можам да замислам да не знаеме нешто еден за друг.