Знае. Знае и како сум пишана, има и тој профил, ме чита. Исто. Боље малце ќе се испокарам додека се разбереме убаво, него ли да ме гризе совеста.
Знае дека имам профил и никот... Знае дека споделувам по нешто ама што точно и колку не знае. Освен ако не направил и тој па да чита
Секако дека знае, секојдневно го користам форумот веќе со години, но не верувам да ми го знае никот, не би го интересирало дали и што пишувам.
Знае. Не знам дали никот го знае (сум му го кажала ама не верувам да памти), а шо пишувам не знае. Не дека кријам ама не го интересира.
Бившиот знаеше дека имам профил ама не знаеше како сум пишана. Му читав еднаш од тука рецепт за да направиме нешто за јадење, така дозна. Не верувам дека ме чита и дека ме побарал да види која сум, но ако ме препознал нека си молчи.
Знае мм. И никот ми го знае. Од неодамна почна и он да читка Ама у темата бременост, Знае и дека пишувам во 40ката, но не може ( а и не ја барате толку фемина) да влезе таму и да чита. Иако јас понекогаш му читкам коа има смеи
Му кажав дека сум член кога беше активна за снаи и золви темата, дека долго седев на телефон и пишував пред него, да не помисли швалер некој е . Ми рече само "глупости, тоа нешто ко женски домаќински муабети ли е што им се смеат сите, што си го губиш времето таму". Не дека не е во право.
Знае дека сум овде ама не ми знае ник. Ако ме види некад накострешена, одма знае дека се оправам овде. Ама малце не му се свиѓал форумов. Имало заостанати, не викам не. И јас сум во тие