Знае, и стално ми вика што викаат другарките на Фемина? Освен коа нешто пречитувам и си стварам паники во врска со бременоста, тогаш ќе ме потепа, одма ми вика “Аман со таа Фемина”
Јас кога бев трудна добив "забрана" да прашувам свашта И сега ко ќе ме види се смеам ко шлакната или пишувам ко дактилографка, знае шо правам
Хахахаха, мене ми вика аман веќе, ќе ти го блокирам форумов хахах или коа ќе ме види нешто загрижена одма вика, пак читаше на фемина
И мм знае и никот ми го знае ама не го интересира да чита што и како пишувам, ама гледа дека сум нонстоп активна хахаа,ми вика што викат другарките на фемина
И мм знае дека сум нон стоп на Фемина, кога се зачленив му читав што ме советуваа феминките. Потоа знаеше дека многу работи дознав од тука, знаеше дека од тука дознав од каде да почнеме со некои испитувања. Ниту се замара, ниту чита што пишувам.
еј да. добра тема. Мм не се буни. Кога бех на паталошка само од фемина не го избришав профилот. Се друго деактивирав. Мноооогу корисни работи научив. Никогаш нема да престанам да се логирам.