Знае јас и пред него пишувам а кутриот нишо не разбира(македонски ..... Ке ме праша што сум пишала ке го смотам нешто
Знае дека сум регистрирана на форумов и дека цело време сум на Фемина и некогаш си читаме нешто заедно или некои мислења си пишуваме и не гледам причина за да го кријам ова од него па ни тој за да се лути или пак да ме контролира и да ми ги чита мислењата
дечко ми знае за форумов и знае дека сум активна на форумов, онака самата му кажвам понекогаш денес на фемина си седев ова она...ама еднаш ме праша како си потпишана и прво не сакав да му кажам, а после измислив некоја глупост не се сеќавам како му реков дека сум потпишана, важно не му го кажав вистинскиот потпис.
Знае, знае. Сега да пишам 2-3 збора повеќе, одма ке ме познае...ако не ме препознал веќе. А може и не, судејќи по мојов „огромен“ стаж и број на мислења овде.
Не сум сигурна дека дечко ми знае за форумот.. И да знае.. сигурно нема да му кажам дека сум член.. иако не сум многу активна сепак.. не би сакала да знае.. дека сум член..
Ја знае страната, знае дека има форум и дека од време на време „прелистувам“ низ него но незнае дека сум член, сега засега не ни мора да знае. Форумов ми е буквално како дневник
Мојот дечко не знае дека сум регистрирана тука. Знае дека седам и читам на фемина но не како член. И не гледам ништо страшно во тоа (немора се да знае, друго се му е дозволено фејсбук ова-она ) али за фемина е моја лична ствар и да научи што има да се налути ништо страшно немам напишано
Знае дека сум член но не ми го знае Никот.. дури не ме ни прашал не му е баш дојдено до женски работи да чита
Знае дека сум член. До пред некое време не го занимаше ништо посебно, али пред некој ден бараше корисничко име и пасс, „чисто онака“ да види што и како се прави на форумов, мислеше дека сум терориста или нинџа, и правам чуда овде, кога виде-не виде му се допаднало на форумов, се смеел и сл. Епа драги мој, ете виде зошто сум тука. Се надевам дека нема да кобиш пак, ако ти кажам дека цел ден сум овде. Чин-чин!
Знае дека често "висам" по женски страни, форуми но стрикно за Фемина незнае. Ама не ми смета и да дознае
Знае. Му кажав. Виде. Се случувало и двајцата да дремеме пред лаптопи...тој си чачка нешто негово, јас си читам Фемина...Ниту јас се замарам, ниту тој. Чиста сметка, долга љубов
Ексот мој знаеше. И го знаеше и никот и пасвордот Но не чепкаше, не го интересираа женски работи Откако се скаравме, направив нов акаунт. Па, не ќе ме чита што си пишувам Но, со следиот, паметот в глава. Слобода и приватност ќе си имам
Уште пред да ни почне врската, во разговор, и реков дека сум активен на еден форум и дека главната пасија таму ми е споделување совети на девојки, а поректо и на машки... Откако ни почна врската, таа ми рече срцко, знаеш дека јас ти верувам и знам дека ова апсолутно можеше да го сокриеш од мене, да не ми кажеш, и јас никогаш немаше да дознаам. Се надевам само меѓу толку девојки, однесувањето ќе ти остане чисто профи Абее...ќе ја ручкам бе!
Па ме има гледано кога манјачам по форумот и ме еднаш ми вели абе вие женските сте биле навистина блесави и напалени Јас му велам ај гледај си работа спиј таму за да не видеш навистина што е напалена женска
Знае дека сум зачленета,ама не знае ни ник,ни што пишувам,едносставно не го интересира тоа толку многу
Знае за форумот бидејќи некогаш се заборавам да му вратам од што дремам само на фемина Еве сеа моментално заедно седиме и си ја листаме Фемина Ја сака, ја сака, па и мора
Не знае дека сум зачленета на форумов,но знае дека редовно го посетувам т.е дека читам само мислења,затоа што понекогаш знам да му речам тоа и тоа го прочитав на Фемина. Понекогаш сакам да му кажам,но сепак нешто не ми дава да му го откријам тоа.