Знае дека сум на форумов, освен ако нема изумено. Го спомнувам кога му кажувам од каде сум дознала некоја информација на пример, за друго не го замарам
Аииииии вчера чепкавме заедно на интернет, и не сакајќи ми се отвори фемина. Добро е што не ми го виде името, ама запна сакам да видам што си пишувала, точка! И му покажав 2-3 мислења, ама и едно ШТО БИ МУ КАЖАЛЕ. Си умрев од срам... ама еве, преживеав важно е името не ми го знае
Пред година ипол дозна дека сум на форумов, се заинтересира да чита, ама ја не дозволив Не спомнал од тогаш ништо, дали се откажа или заборави не знам
Вчера се издаде дека ме познал Прво посумњал во темата "метал" , и кога ми го видел името и сликата му станало јасно Ама сигурно нема да се зачленува и да ме чита ... Демек само малку да ѕирне во "Музика" ... Нека чита бе, ама не во СП кај што си го поздравувам Штипјанчето
Знае дека читам редовно, а дека пишувам.. е тоа не. Не верувам дека би имало проблем ако дознае. Па и јас не му ги знам ни профилите ни мислењата на тие неговите форуми за технологија. А и не ме интересираат. Малку приватност не е на одмет.
знае дека пишувам онака општо. еднаш ми изреагира бурно демек сум пишувала за други ама се се среди,му докажав дека не е во право,а и сепак ова е моја приватност
мојот врска нема дека ја си дремам на фемина ,ако разбере биче туча,револуција ,ем сам ке си пукне у себе ,ама и мене има така психички третман да ми улепи,па онда прикази као го лажам изневерувам оохххооо приказни колку сакаш ,најбоље да не зна ,зашо кој ке се спрема за третман
Мојот знае дека дремам на форумов и никогаш не направил сцена поради тоа.По некогаш кога ми пишува на фб и ако не вратам з абрзо знае да напиши ајде доста читаш по фемина и одговори ми
Знае дека членувам, знае и како сум потпишана, ама не ни му текнало да ме чита. Освен тоа, ништо ново што не знае не би прочитал.
Мојот знае дека сум зачленета на форумот и знае дека пишувам мислења, но не се интересира оклу тоа повеќе. А тоа ми се допаѓа зошто сите имаме приватност и само ние што ке си ја знаеме ... а некогаш може и даа му покажам нешто ако го интересира исто ми се фаќа, но да ги чита сите мои мислења тоа не го дозволувам!!
Знае дека сум зачленета и никот ми го знае, ама воопшто не се замара, дури јас го замарам него за феминава
Знае дека сум зачленета и може и да прочита, немам што да кријам а никогаш не сум имала и што да кријам исто и јас го оптеретувам околу форумот
поради еден проблем што го имавме знае дека се зачленив тука,но не знае дека вака сум нон-стоп тука и знае од тема врски-што би му кажале,едно што пишував.. понатака нема за што да знае
Уште откако се направи овој сајт имав можност да го читкам,но неможев да се регистрирам бидејќи нон-стоп бев во фрка.Кога почнаа проблемите имав можност по подробно да го гледам и читам ми се допаднаа мислењата,темите и почуствував дека сакам и јас да бидам дел од Femina.mk.Се регистрирав и некако се пронајдов меѓу сите проблеми што ѓи имав ова беше мое катче,тука другарувам со сите феминки.Тој знае тадури и кодот.Незнам што би скрила тадури и да сум тажна го споделувам тоа со вас,сепак ова е нешто што мене ме прави да се чуствувам добро
Ах знај уште од почеток дека сум зачленета на форумот,некогаш дури ако нешто мислам дека треба да знае и споделувам со него, пример му ги пратив сите понуди за брак што ги имаа напишано девојките .Тој воопшто не се замара со тоа што правам на форумот односно со тоа што имам постирано,а и да прочита немам што да кријам. Само некогаш кога ќе се занесам низ темиве,а тој запримети ми вели пак феминче си ?Ама тоа не го кажува дека му смета,туку онака му е интересно