Океј не знам дали ми е за тука прашањаво, но ве молам за било каков совет. Од задната страна на мојата куќа има слепа улица, и карши мене живее еден човек кој е несреден, алкохоличар, и многу чуден. Никој не разговара со него,сите го одбегнуваме бидејќи е навистина страшен. Живее во голема куќа на три спрата сам, и пред некој ден кај него се доселија мајка со 3 девојчиња и едно бебе од ромска националност. Сабајлево и пред два часа се случија многу чудни настани кои навистина ме вознемирија и ме замислија. Имено овој човек сабајле ги зема двете најмали девојчиња, им кажа нешто, ги излажа, и ги однесе во еден напуштен двор, израснат со трева, грмушки и дрвја каде има секакви животни. Не ги слушнав, не ги видов добри половина час можеби и повеќе.. Не размислував многу за ова и си продолжив со обврските. И вечерва излегов на тераса и додека сите беа во двор, човеков фати едно девојче и ја однесе на најгорниот кат. Буквално се извадив од памет и се ми поминува низ глава бидејќи тој не е нормален и сите го знаеме тоа. Не знам што да правам, дали да го пријавам некаде, дали да разговарам со социјална работничка.. Навистина се избезумив...
Веднаш да пријавиш во полиција, зошто ако не грешиш може детски живот да биде упропастен за навек...Не се двоуми, утре може да биде твое дете. Да е до мене, јас би ги убила веднаш таквите...
Монструми со еден збор.Џабе и јавно што им се напишани имињата и се, никогаш не изумираат таквите изроди.Треба построги мерки и казни за нив за тој веќе што направил зло да му се загорчи животот.Господ да ѓи казни,ми се крева косата од самата помисла.Јас сметам дека треба јавно да бидат линчувани,малтретирани на најгрозоморен начин.
Само ќе ги спасите така, со денови треба да се мачат тие, маченички да пцовисаат, 5 минути се ништо во споредба со делата што ги направиле.
Кај нас има едно момче скоро наполни 18 мислам. Четврта година средно е сега. Скорото мислам дека било дечињата од населбата си играле жмурка/мижи татара, и тој тргнал со едно 6-7 годишно девојче нели демек да се криее а било ноќе и зел девојчето почнал да го бакнува да го пипка на секаде. Девојчето спискало и избегало кажало дома па родителите на девојчето отишле кај него дома да се расправаат ама некако се договориле да не го пријавуваат во полиција. Истото момче пробало нешто слично и со сестра му 14-15 години е сестра му. Татко му го тепал и се ама изгледа не се разбира. п.с. оваа случка ја има признато тоа малечкото девојче на другарка ми, плачело кутрото кога раскажувало.
За овие јавно бесење! Немам зборови да искажам каков гнев имам кон тие такозвани педофили- МОНСТРУМИ!
Не треба бесење така многу лесно ќе поминат.Полека,бавно да се мачат да ги боли ,самите да им дојде да се скинат
Mu prakav sliki na eden no ne bea od.mene goli sliki iii valjda toj me prijavil.i sega i se javia na majka mii posto brojot nejzin stooiii na toj fb iii iii vikale da go.izbrise se bavela so.prostitucija i rekle posle praznicive ja vikaat daa odii vo Telekom pomoss sto moze da nastane ii dali moze da se sprecii pomossss
Инаку го читавте постот на Nikola Shindre каде што застанува во одбрана на педофилите? Се згадив не ми се верува каков гад може да биде човеков. А пред неколку месеци сите сложно се собравме да донираме за него, цимолеше нешто за донации!
Прво тоа видов сабајле уз кафе. Животот ми се згади. Девојче на 13 год сакало да е сексуално активно и не и било битно дали типот е постар или помлад!? Страшно.