Воглавно оптимист али понекогаш знам да западнам во тешка песимистичка состојба некое време Шта чеш, лудача
По природа сум фантазер,така да се ми изгледа розово понекогаш .Инаку секогаш настојувам да гледам реално на работите,но може да ми се случи и да бидам крајно псесимист
Секогаш оптимист, а толку пати животот ме зезнал И ќе си речам, не биди оптимист, не се надевај, ама не бре, џабе, посилно е од мене. Од една страна е убава позитивната мисла, ама од друга, разочарувањето е поголемо кога ќе испадне спротивното.Дури сум се нашла во ситуација и тогаш да си речам, ај може ќе се смени нешто
Па би рекла реалист значи средина но повеќе кон оптимистите се стремам и без план Б никаде не одам имам надез и во најтеските ситуации
ОПТИМИСТ Голем оптимист сум Еве прееска си уплатив лото па чекам да фатам некое милионче ако добиам седмица сите ве частам
Девојки, ништо од моите 7,777,777 Имав само едно погодено бројче Сега едно, наредниот пат две, па три, па четири, па пет, па шест, па СЕДМИЦАТАА Не губам надеж !
оптимист и тоа голем и обично ако мислите ги теран на добро така и излегува на крајот зато ич немислам дека ова лошо ќе испадни или она вака или онака ќе си речам сигурно ке биде добро и така е
па се сметам за оптимист и така сите ме сметаат како оптимист,али понекогаш си мислам длабоко во себе дека сум најголем песимист