Realist Mislam deka nemozam nikogash vo zivotov da gledam deka ama bukvalno se e rozevo ili ako rabotite odat na losho preku nok seto toa ke se smeni, no sekogash imam na um deka i od loshoto sekogash postoi polosho.
Си го гледам само тоа што сакам и си уживам највеке што можам не се замарам со глупости ,се е бело околу мене пошо моиве очи несакаат да гледаат црно . ОПТИМИСТ И ТОА ГОЛЕМ ... (нема фајде од напнатост и нервоза а и време нема дури се се свртиш времето отишло, а и тоа малку што го имам да го потрошам намуртена и тажна no way)
Најголем песимист.. Кога се случе нешто убаво сеедно ми е,ако нешто лошо се случи..очекувано е,така да не сум нешто премногу разочарана
Зависи.Сепак голем реалист сум.Без разлика како и да стојат работите,секогаш се трудам да гледам реално кон работите
Оптимист сум и мислам дека секогаш ќе бидам. Но, не до толку да верувам слепо во некои работи. Со главата во облаци, ама со нзоете цврсто на земја.
Средина Попрво би рекла реалист. Знам до каде и за што можам да се надевам и да гледам позитивно, но знам и реално да погледам на работите и веке да ми е јасно дека не може да излезе добро од нештото Знам што може да се оствари, а за што ми преостанува само да сонувам