Песимист и не се мењавам ама за ништо затоа што во повеќето ситуации кога сите нешто се радуваат предвреме за нешто не ..јас сум негативна.И затоа на крај кога ќе стигнат добри резултати јас сум најсреќна од сите бидејќи не сум го очекувала тоа а др. т.е некои од нив кои премногу се радувале се разочарани.А мене и да ми се деси нешто лошо јас пак нема да бидам толку повредена како нив бидејќи сепак на некој начин сум го очекувала тоа
Оптимист. Ме одржува во живот. Секогаш знам дека нешто добро може да се извлече од екоја ситуација.. Пробувам да оржам расположение, и мене ми помага, и на другите околу мене... Иако, често чувствувам страв или некое претчувство дека лошо ќе се случи. Али тоа е веќе друга филозофија
Вечити оптимист и после сите срања во животот, верував дека постои подобро утре. И бидна! Никогаш не сум била посреќна!! П.С. И доста реалистична кога гледам дека удирам со глава во ѕид, отстапувам и продолжувам. Но, никогаш песимист!
Ако збориме за она кој ја гледа чашата со вода пола полна,а кој пола празна ја сум од оние што бараат да им ја заменат со вино...ни оптимизмот е доблест,ни песимизмот е маана..златна средина сум