Петкратно убиство кај Скопје

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ickovska, 13 април 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Па ако имаш 18 год. и немаш врска со политика, онда што збориш за тоа !?

2. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    Демек ако има 18 години и нема врска со политика, не смее да го каже своето мислење? :D

Се гасам, од трагична ситуацијава станува смешна.

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Да, тоа и јас велам.
    Луѓето да си имаат индивидуално мислење, не колективно мислење.
    Бидејќи се знаеме кои сме што сме, барем со повеќето со кои сум се нашла во некаква дискусија на овој подфорум.. повторно би те замолила да го прочиташ вториот дел од мојот коментар, каде што јасно напишав дека внатрешни препукувања не треба да постојат,а сега само што наполнавте две страни како да сум обвинила власт и опозиција за случајов и во таа насока ја отидовте темава.

А, темава беше отворена за 5 убиени луѓе.

4. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    НЕКА ПОЧИВААТ ВО МИР....
    :( :( :( :( :| :| :|
    не треба ние да судиме,куцајки по тастатурата ништо не придонесуваме,да знаете.
    немојте да се препукувате се беспотребно...
    и да,не сваќајте ме погрешно,немојте.. ;( :shake:

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Немојте со препукување во темава одма, трагично е тоа што се случи и не е место за препукување на велики петок. :)
    Се е кажано, треба уште сторителот да се пронајде и најстрого да се казни.
    И пак политика се вмеша, на крајот испаѓа дека се е политика, зошто ние на форумов и во мода и стил може да направиме политика, кај ќе ни се најде крајот после.

6. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Никогаш не сум била по изреволтирана од денес! На ваков голем празник да се случи нешто вакво, дефинитивно е огромна неправда... :x
    Меѓудругото еден од починатите е брат на една моја другарка и јас колку што разбрав тие ги мразеле албанциве, па и претходно се имале нешто 'рчкано со нив, но јас капа им симнувам за истото! Зошто денес за да ним им се спротиставиш треба навистина да имаш храброст! Зошто сите останати молчат!
    :@ А за владата немам коментар, освен уште една можеби залудна молба која што би и ја упатила на госпожата Јанкуловска, а тоа е под итно да си поднесе оставка бидејки во изминативе наврати навистина покажа колку умее да ја држи целокупнава ситуација под контрола.
    Меѓудругото чув дека наши им палеле куќи накај Бутел и Радишани (незнам колку е точна информацијава) но ако е така горда сум на тоа, горда сум доколку ситуацијава ескалира во наша полза!
    И покрај останатото со нетрпение го очекувам протестот! И очекувам дека на него ќе се појават многумина и дека ова нема да биде така лесно простено.
    Момчињава горди лавови македонски нека почиваат во мир, само толку имам да кажам. ;(

7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    За да имаш мислење за политика треба да следиш политика. А темава воопшто не е политичка.

Ни загинаа деца. Ни загина татко. Темата е за тоа. Не за политика.

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Браво бе во сопствена држава да не можеш слободно да излезеш... Прво со тепачките по автобусите па сега уште ова фалеше... Каде правдата?! Каде се законите кои се носат за да НЕ се почитуваат? До кога македончето ќе се дели според тоа за која партија е? Ќе се свестиме ли некогаш?
    И да, некаде прочитав за смртна казна на убиците кои немаме поима ни кои се ни од каде се ниту пак каде се. Па Јас би ги стрелала на плоштад!
    Но најголемата трагедија е што пет млади животи згаснаа. Само да не сте во кожата на нивните семејства...
    Нека почиваат во мир... :(

9. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Ни загина татко? :^)

10. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    48 годишниот сигурно е нечив татко.

11. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Јас колку што разбрав роден е 1967 и имал 45 години.
    Иначе женет е и нема деца.

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  12. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    ...не ми е јасно каде тоа видовте политика во моите постови, значи само се потврдува моето мислење дека си трескате глупости.
    Ова е мој последен одговор на вашите провокации, си кажав се што имав и не ми е баш битно како сте го сфатиле, односно како ќе го превртите.

На andromedae и ell им се допаѓа ова.
  13. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    MaCa-J Моја грешка онда. Не сум доволно апдејтирана. Не ни сакам да бидам искрено. Премногу ми е жал, синојка сестра ми се породи а јас не можам асално да се израдувам ради трагедијава.

14. Saisnalla

Saisnalla Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    134
    сведок бил ...

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
  16. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Да, тоа разбрав. Зашто си видел нешто да те убијат... Боже мили.... Каде ќе им одат душите :(

17. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Се пратите себе си што зборите? Каква врска имаат тие куќи со убиените??? Треба ли тебе да ти се забрани влез во Швајцарија затоа што пред неколку недели македонец испогази швајцарци со кола?

Ваквите ситуации никогаш не можат да есклаираат во ничија полза туку само можат да ги внесат народите во ѓаволски круг каде сите страдаат. Тоа е волјата на демоните, а не Божја волја која донесува Мир и хармонија меѓу луѓето и природните царства.

Денес е Велики Петок - ден кога пред околу 2000 години го распнале Исус. Се сеќавате ли што рекол Исус додека висел во неизмерни маки на крстот? „Прости им Оче, не знаат што прават!“ Ако сме христијани треба да учиме од тој пример на нашиот Спасител.

18. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Мхм, океј. И мене ми е многу жал за починатите, а и за целата фамилија. Сочувство.
    Нека почиваат во мир :bow:. Што друго да се каже освен дека настанов попотресувачки неможе да биде. И да, мило ми е за тоа што ти се породила сестрата, но криво ми е што неможеш да се израдуваш, а воедно и ние неможеме со радост да си го славиме празникот Велигден. А иначе чисто сумљам дека се македонци и тоа на Велики Петок (или Велики Четврток). Ало, се знае кои го направиле ова, си кажав јас. Тоа е тоа.

19. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    се извинувам за офф топикот,но
    kako и секогаш погрешно сватена и протолкувано....за жал на некои луѓе толку им треба,ако смејте се слободно еднаш можеби ќе научите да перцепирате како што треба,а не да бркате муви(сеири)
    -за жал тоа е негативната страна на мрежната комуникација ;)

продолжете со темата слободно....
    п.с. сега се чув со моја другарка од бутел,вели дека тотален хаос владее таму, дури ни автобусите не поминуваат одтаму....жално многу жално
    а уште пожално што невини луѓе страдаат поради политика и хирови ;(

20. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Никој што има грам човечност нема да може да го прослави Велигден како што доликува. Жалосно,многу жалосно. За убијците не сакам ни да мислам, искрено, знаејќи дека нема да се вратат.... :(

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.