1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Петкратно убиство кај Скопје

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ickovska, 13 април 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    потпис ljubam
    сите се силите, барате да се победат,да не се силат и да не им се даваат привилегии.
    ама тоа со војна се добива, сега ќе речете добро нека има војна, а дали сте вие спремни да земете пушка во рака.Или најлесно е да кажете војна :fubar: дајте малку размислувајте пред да пишете,смирете страсти

2. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    5.491
    МВР треба да ги затвори ФБ и порталите, со цел да не се вжештува и договара ситуацијава!!!
    Под итно да ги затворат социјалните мрежи или некако да ги контролираат и бришат коментарите кои вжештуваат дополнително и онака тешка и комплицирана ситуација!

Аман бе луѓе, т.е мали дечиња кои мислат дека ова е освета, да плукаш по некој, посебно како сега по своите и нивните имоти, вака не ги осветувате 5те жртви. Останете смирени, и нека почиваат во мир, а убијците сигурна сум дека ќе бидат отркиени, и да се спасат, нема да се спасат од Господ.

3. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    307
    Значи крајно сум изреволтирана! Како можат само да кажат дека се борат за Македонија, кога всушност ја уништуваат? Па дали ние треба да се рамниме со племето што дивееше по Гостивар? Дали треба да се спуштиме на нивно ниво? КАЈ ВИЕ ПАМЕТОТ БРЕ МАКЕДОНЦИ !!! :fubar: Подобро дома да седиме и да не толчат други отколку вака јавно сами да си се уништуваме и ќе упатам еден апел до самите учесници на протестот да се видат на снимките и после кога ќе сакаат да одат на протест 3 пати да размислат како ќе се понашаат!! :@

На fallenangel и daylight им се допаѓа ова.
  4. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    А ние пак што имаме едно објективно новинарство, па од нив да чекаме да кажат како било точно....

Инаку цитатов, во прав момент, на право место.

На Chocoholic и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  5. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    Значи навистина престанете со Америки, Европи и не знам си што. Не го сфаќај ова лично и други го пишуваат, јас само ќе се надоврзам.

Живеам во европска држава и искрено смачено им е од бегалци!!! Значи војна во моментов не е на корист од никој!
    Европа е закопана во долгови и не и треба уште еден проблем! Ниту НАТО ниту Европска Унија нема да дозволи да има војна!
    Туку срамота е што така лесно некои се палат на провокации. Премногу е трагично тоа што се случи и сакам да ги откријат сторителите.
    Насилство никогаш не било, а нема ни да биде решение. Е кога луѓето ќе го сфатат тоа можеби светов ке биде подобро место за живеење.

6. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    НЕ дека имаме, во право си,ама па вака секоја будала може на интеренет се да пише и да монитра слика.
    НЕ дека некои телевизии не можат но сепак, горе доле, можам повеќе да им верувам него на некои кази сајтови.
    Ова порталиве според мене само влеваат омраза и гнев и ја разгоруваат наместо да ја смират топката.
    Ако ништо друго барем ќе има некоја снимка од таму на лица место, па секој со својата перцепција нека си расуди какви навистина биле протестите.
    Eве некое видео, колку се гледа убаво само незнам...
    http://www.youtube.com/watch?v=JM115Ybt ... r_embedded
    еве ги и Шител
    http://www.youtube.com/watch?v=-Mq3TodV ... r_embedded
    Последно редактирање од мене, и за темава воопшто,
    кој сака нека е, Македонец, Албанец, Грк, Србин, на 15, 20 или 59 годишна воздраст, јас вакви вандалски работи на оправудувам, ни под разно

7. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Јас се одјавувам комплетно од темава. Едноставно не се согласувам со никого од вас. Слободно плукајте по вашите другари и роднини кои денес излегоа да сменат нешто,наместо да водат празни муабети чива приказна е повистинита,вистината се дозна меѓу народот,Радишанци кажаа што имаат,само што заради вашиот преголем страв не сте во можност да направите нешто повеќе од квази елоквентен муабет околу целата ситуација,притоа негледајќи ја реалноста. Се надевам дека никој од вас нема да преживее ништо такво за да сфатите што всушност се дешава.

На JuLleE, lolyta777, simoncelicius и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.201
    Озбилно. Тука сум во околина, и да излезеш до трафика одма гледаш и слушаш што се случува.
    Колку и да не ги сакам, не ми беше сеедно кога слушнав.
    Стварно родителиве треба малце да ги притегнат децава периодов, онолку колку можат.

9. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    А ти зошто не си таму?

Јас не плукам по тие што се таму, јас плукам по агресивноста, насилството и глупавоста, која не става во ист кош со нашите сожители кои ги правиме неандреталци а очигледно и некои од нас се како нив.

Ако сакате избришете ме, ама навистина не можам да толерирам повици за насилство.

10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Радишанка сум, и многу добро сфаќаме каква е работата, едноставно работите не се менуваат преку ноќ. А многу ги има такви ко мене и тебе што на јазик силни се, а кога ќе треба да бидеш на прв ред со пушка мадињата во задник ќе ни се пикнат! Така да се мисли со ладна глава.. некој провоцира а ние сревираме се на тањир со рекацииве. Ниту јас ниту ти ќе смениме нешто ако излезе скршиме некој излог, и викнеме. Болката е преголема ама и реалноста е поинаква.

11. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Зошто ете,се плашам да бидам исплукан од сопствениот народ ставајќи се на ризик да направам некоја промена. Власта треба да се плаши од народот,а не народот од власта.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.795
    Допаѓања:
    122.620
    Што мислат дека ќе постигнат со ова?? Ќе ги вратат децата?? Ќе средат се?? Аха да важи. Ќе си имаат досие за цел живот. Господе прости ми, ама ова на сител што видов ми личеше на дивјаци, а не на луѓе. малолетници биле?? Каде се родителите?? Како пуштаат малолетник а протест?? Каде го има тоа? Страшно. Од каде се овие деца толку нахранети со толкава злоба?? Дома ли така ги учат? Срамота. зарем на ваква младина ја оставаме државата? убаво кажа некој пред мене, на ова ниво спаднавме? Браво, алал да и е. Какви сме, и ова до каде сме доволно ни е. Сакаме да ги најдат убијците. Па што правиш проблем за кој треба да се ангажира полиција, кога во вакво дело потербен е секој полицаец за да може полесно да се најде крвникот. Немам коментар.

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    :)
    Се плашиш да не ескалира ситуацијата и да не ти се случи нешто! Се плашиш за својот живот, како секој нормален човек.
    Сите се силни само виртуелно.
    Лицемерство до бескрај!

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  14. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Мислам дека дојде до злоупотреба на целиот овој настан ,разбирам дека сите сме гневни поради ваквиот настан но нема да помогнеме никако ако само дополнително се создава тензија врз основа на разни шпекулации почнувајки од тоа дека убијците се албанци ,дека убиените биле крвнички претепани како што претходно пишуваа некои членови кои наводно биле блиски со убиените а од извештајот на вештаците произлезе дека немало ништо такво ,потоа некој српски новинар зборува затоа дека е најден џипот на убијците и дека има сведок очевидец .Се организираат протести а некои од нив не знаат ни од која причина и не знаат дека имаат право да протестираат на мирен начин ,без да го загрозуваат јавниот ред и мир . Сега читам од вас дека има инциденти и на тој начин ли ќе биде правдата задоволена ,не само повеќе ќе се разбеснат албанците и сите ќе настрадаме поради малоумноста на некои . На крајот на краиштата има надлежни органи кои знаат како треба да си ја вршат работата иако и јас самата бев скептик околу тоа колку реално ќе се потрудат околу расветлување на случајот но еве континуирано добиваме информации за тоа како тече истрагата и што се е откриено при нејзино спроведување.

На Juicy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    За кого бре да излезам и да протестирам? За вас,што тука седите и плукате по протестантите,и кажувате како сте неандерталци? Сте заслужиле? Сте заслужиле ли некој да жртвува свои деца за вас во 2001? Не! Седете и прајте си муабет како е ова срамота и како сме ретардирани и создавајте си страв,и држете ме мене подалеку од дискусијава.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  16. AnimeHQ

AnimeHQ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    246
    Потполно се согласувам со љубам, 15ет годишњаци ке средуваат држава. Само ке ја разгорат ситуацијата, имаат ли овие деца родители? :|

http://www.youtube.com/watch?v=-Mq3TodVeb4&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=JM115Ybt480&feature=player_embedded

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    ^дали мислите дека нивните родители знаат?
    ќе речат одам на тренинг,кафе или слично а ќе отидат на протести.

18. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Професорката при полициската академија Фросина Ременска ја изнесе и можноста дека убиствата всушност ги направил некој за да се одвлечка вниманието на јавноста од масовната антикриминална акција „ДЕТОНАТОР„.

После ова нема да ме изненади ако испадне оти убијците или нарачателите биле мафијаши од источна Македонија.

19. ell

ell Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    625
    Добро девојче, не планирам да се расправам а ниту да навредувам.
    Се разговара со некој кој можеш да водиш разумен рзговор со добро смислени контра аргументи. :)

20. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Ко ќе ја пуштам косата и ќе пораснам гради може да ме викаш девојче :)
    И да,само што ја кажа целата вистина околу ситуацијава. Размисли добро за што ти зборам.

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.