Петкратно убиство кај Скопје

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ickovska, 13 април 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Секое чудо за три дена.
    За Нив, ни да се спомне.....

На Alesii и delfinaa им се допаѓа ова.
  2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    И јас пред некој ден баш се чудев што се случи,дека ништо не се кажуваше.Еве сега на вести кажаа дека не е уште почнат и процесот за судење.А и поќето се обвинети за поседување оружје. Којзнае што ќе направат.Имале 6 месеци за да го решат случајот.

3. lea93

lea93 Активен член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Жално... :( Како ништо да не случи, а убијците сеуште се на слобода, со оглед на тоа дека се во Косово јасно ми е дека никогаш нема ни да ги пронајдат освен ако некогаш се врати српската власт на Косово. Можам да замислам како монструмите си мирно и спокојно си шетаат знаејќи дека никој нема да ги уапси... ;(

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  4. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
  5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Страмота ја оставија работата на половина пат држава сме имаме сосетство имаме соработка со соседите кај беа да се приклучат за да се разоткрие сето ова и од Косово и од Србија секаде каде што требаше да се трага и каде што беше сомнителни за к*р да ми простите ни беа нивните жалби за грозоморното убиство само и на тоа останаја сите :puke: страмота...

6. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Се освен доживотна робија БЕЗ можност за помилување ќе биде СРАМ за државава .

За ништо помалку не сакам да слушнам .

Се надевам дека работава нема да се испушти од раце . Дека овие 6 години нема да станат 1 година.

7. Miss.Ricci

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Мене не ми е јасно зошто не постои смртна казна во државава...
    Верник сум, знам дека не смеам јас да кажувам дали некој треба да живее или не. Но кога некој идиот одлучува за животот на 4 млади деца и еден човек, и јас посакувам за тој истиот смрт и тоа веднаш. Колку сака нека биде грешно тоа.

На Nine25 и delfinaa им се допаѓа ова.
  8. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Тотално сте во право, жално за нас што за ваков чин ги осудуваат на 6 години затвор. Срамота!!!

9. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    444
    Јас мислам дека ке го судат за 2 дела едното за недозволено поседување на оружје што му пресудиле 6 години и за убиство или за тероризам и тоа повеќе, над 10год, се надевам дека така ке биде, а ако е само 6 години без друга казна тогаш е срамота за државава, според мене треба да се запали жив на плоштад, со него и тие другите што се во бегство... :@

10. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Дај боже да е така, сепак и 16 години е малку...

11. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Цццц што уште се чека не ми е јасно нека се забрза работава нека оди побргу процедурава нека им се одреди казна слушнав едниот го осудиле 6год за поседување оружје па тој е соучесник во морничавата случка малку му е пресудата да се осудат на доживотно да не гу пуштат да мрднат дури и да ги обесат јавно на плоштад и да ги запалат живи работата е што послем тоа ќе се влоши состојбата ќе избијат војни како и да е сепак дечките ќе ги нема жалосно за нив не ги ни знам ама сепак многу ми е криво и револтирана сум ептен неможам да замислам како имаа душа да направат нешто такво па тие се само невини деца кои допрва треба да живеат животот само што им почнуваше најубавите години, жалосно е и за семејствата и за целата држава. Во мај бев на свадба во еден ресторан во радишани прв пат одев таму ама мислам дека тагата се чуствуваше и по улиците ова е голема трагедија треба да се реши што побргу нека се осудат на доживотно нека ги малтретираат, нека не им дозволуваат ништо премногу сум изреволтирана не поднесувам неправдина. На youtube побарајте ја емисијата код за убиството таму детално откриваат за се премногу жалосно.

12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Јас мислам дека овде се се знае ама се крие не се сака да се каже....

13. Stefaniya

Stefaniya Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    70
    Моите милички.. ♥♥♥ ;(
    Незнам како не им е срам на овие грозни и ужасни полицајци,истражители,власт и се остало во Македонија да ја затворат темава и да се однеснуваат како ништо да не се десило! Да ти се мочам во државата проста!

14. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Според магазинот Фокус испаѓа дека всушност се работело за кавга околу земјиште. Го има некаде целиот текст?

15. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ДА бе,што не ќе измислат...кое земјиште кога биле на риби? И заради земјиште да убиеш некого? Тоа можи на суд да се реши...

16. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Ги имаш целиот текст или од напамет претпоставуваме?

17. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Го немам,а и не планирам да читам приказни. Што не кажаа јавно ко така,туку си напишал некојси таму...
    А и како и да е,тоа сепак останува убиство.

18. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Фокус ти е најтрачарскиот магазин, бетер од Свет се, така да молим те ако сакаш занимавај се со факти а не со рекла-казала муабетите на Фокус.

Младите деца ловеле риба, и ради земјиште ги убиле немилосрдно, сигурно. Не викам дека не се спремни на тоа, направиле и погрозонорни работи, ама ако веќе изнесувате работи дај бре нека бидат поткрепени со нешто. Ова ко Елвир Мекич што си напраи публицитет, мислиш во спотот убиството ќе го има...

Нема потрачарска земја од нашава, мајке ми.

На levely и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  19. Miss.Ricci

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Земјиште... ха ха. Не бе, за лижавче се караа :fubar: :fubar: :fubar: Болна држава...болна..

20. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    За кое земјиште деца од 20 години ќе се расправаат??? Добро, има ли некој совест во државава, или буквално сите газот си го продаваат за публицитет и некоја мизерна заработка?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.