Пијана негувателка малтретирала 7 годишно дете со посебни потреби

Дискусија во 'Политика и настани' започната од edna_malecka, 10 јуни 2022.

1. Kbr

Kbr Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2020
    Пораки:
    659
    Допаѓања:
    1.589
    Ќе си добие условна и пак стара приказна, знам исто за друга негувателка што истепала дете во градинка (или нешто мислам дека го истегнала за коса на кое му фалеше парче - праменче на местото каде го искубала) и женката си доби условна осуда и си нема гајле, а траумата на детето? Тоа ниеден суд не ја зема предвид... За жал така е секогаш се удира по најмалите и најневините...

На sino.o.oka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Поддршка Права

Поддршка Права Активен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2022
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    34
    Треба да си ја добие заслужената казна

3. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.386
    Опа каква тема сум утнала.Може ли оваа кај мене да одлежи?
    Една недела само ве моламм :devil:
    Би се иживљавала врз вакви аууу, да се кае шо се родила, не па шо го напраила тоа.
    Нема да ја скрпат за у затвор да ја однесат.Иживљавање врз деца со посебни потреби а? Нека дое врз мене да се иживљава, или врз некој друг здрав.

На Осе, Goast и edna_malecka им се допаѓа ова.
  4. Goast

Goast Нов член

Се зачлени на:
    23 јуни 2022
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Psihopat e, taa toa go pravela so godini po red, uste se falela deka gi vrzuva decata, samo cekale moment koga nema da ja zastituvaat drugarcinjata od vmro, partiski e stitena, ama na se doaga krajot

5. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    Деновиве си става слики на ФБ, така да може уште ја штити некој.

На Goast му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.386
    а која е таа бе да и` е.м?
    пишете ја со име презиме.Да ја знаат сите каков монструм е, ѓубре едно

7. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.737
    Да бев целосно анонимна на форумот би ја пишала, ама не би да се замерувам со болни луѓе искрено.

Требаше медиумите да ја кажат со име и презиме, не со иницијали, зошто е на лице место фатена, нема што да се докажува дали е невина или не.

На Feminka22, Goast и danichap им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.386
    Ја не знам шо ги кријат...
    девојкана шо беше силувана од Велес, ја изложуваа на реконструкција на случај едно друго, така може жртвите да се ебаваат и да се дотрауматизираат, а вакви гомна шо не заслужуваат веќе да дишат, се кријат.
    Онака душата ме боли бе, шо мора да ти се дешава у главата за да малтретираш дете на кое веќе животот му ставил товар на грб.Кој бенефит го имаат не разбирам? седум годишно дете ејј, детенце
    па уште и со посебни потреби.Кај ќе и` иде душата бе да и` ебам све да и` ебам.Моронка една гнасна

На Осе, Goast и kristina.k им се допаѓа ова.
  9. Осе

Осе Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2020
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    7.585
    Прво ако има деца да и се одземат веднаш.
    Второ да и се одземе лиценца и деловна способност па тек тогаш затвор ! Никогаш веќе во допир со дете да не дојде.

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.386
    Многу ме боли душата за детето
    Дали дека сум у Пмс, ама денес а ја отворам темава ми е тешко.Башка шо еве не дај Боже јас или блиски мои може да имаме дете со посебни потреби и не би сакала да му се случи вакво нешто.
    Мислам ниедно дете не заслужува таква тортура
    Оваа е ѓубре исто ко оние од Гостивар шо ги врзуваа
    Кога мислат да воведат смртна казна кај нас?? Хм? место да мењаваат име, Устав, историја, да мењаваат закони за вакви гомна гнасни

На Goast и Осе им се допаѓа ова.
  11. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.234
    Допаѓања:
    4.290
    Имам впечаток дека оние што се неарни во умот, ако не можат да најдат работа, некој им дава работа да чуваат/воспитуваат деца.

Абе луѓе сфатете, не може оние што мразат деца да им се дадат да чуваат/воспитуваат деца. Таквите додуша моат да лажат и да речат „леле многу сакам деца„ но честопати тоа се насетува низ разговорот, мимиката, гестикулацијата... тој што ги вработува треба да биде буден во тој поглед но воедно и без притисоци одозгора (од партии, кумови, кумашини и сл.).

12. Goast

Goast Нов член

Се зачлени на:
    23 јуни 2022
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Точно кажано браво, ама не секој учел психологија како да ги препознава тие луѓе, колку само има такви кај нас психопати, затоа уште од мали треба сите да учиме со какви луѓе имаме работа, не само во институциите ги има и меѓу пријатели роднини итн. Како што напомена по разговор, гестикулација мимика тие луѓе се Психопати како што е дотичнава особа, и затоа треба најстрога казна за оваа пеколна негувателка