Ke ve molam nekoj ako znae kolku cini plasticna operacija za koregiranje na nos neka mi kazi Odnapred blagodarna.
Естетска хирургија Поздрав до сите. Не бев сигурна каде да го поставам прашањево, дали кај тема Здравје или Убавина Ме интересира дали некоја од вас има искуство со естетска хирургија, конкретно ме интересира липосукција и подигање на гради. Доколку има, кој е докторот што ја изврши процедурата, дали и колку беше болно пост-оперативното опоравување и дали сте задоволни од конечните резултати? Благодарам.
Естетска хирургија I ja sum zainteresirana za liposukcija, no ne sum sigurna kade da pravam.. ima li nekoj iskustvo kaj Dr. Krste Mitanovski ili na klinika, za da mi go kaze negovoto iskustvo? Odnapred bladoram
Естетска хирургија Другар ми специјализира хирургија и ми го пофали Др.Даскалов. Незнам дали работи и на клиника ама со сигурност знам дека оперира во Систина хонорарно. Се би било супер да не ми е страв Би сакала да слушнам искуство од прва рака......
Естетска хирургија Даскалов има приватна ординација спроти државна болница, в комшии ми е, е сега не знам дали е добар, ама можам да кажам дека гледам дека одат многу луѓе кај него. Знам еден дечко што одеше лузни одстрануваше кај него, и тоа доста успешни беа постапките.
Носна рскавица пред можеби месец дена, ме удрија силно по лицето.. почна крв да ми тече од носот, ама не ми беше скршен утре дента едната страна ми отече, ми помодре под окото и носот некако ми се измести.. и се уште не ми се оправил ако има некој што се разбира повеќе/што имал сличен проблем нека пише.. дали ќе ми се среди само.. или..
Носна рскавица Носот ти се искривил, не можеш самата да го вратиш во правобитната положба. Потребна ти е операција на носната рцкавица и ќе ти се исправи, друго решение - нема
Пластична операција незнам дали баш погодив прашањето кај да го напишам но имам изгореница на ногата не е голема околу 10 cm па дали некој знае како се движат цените на пластичните операции отприлика колку пари и дали се болезнени??
Пластична операција Една другарка имаше лузна на раката ( помалку од 10 сантими ) и прашала само колку ќе ја чини. Мислам дека околу 40 -тина илјади денари и рекле
Пластична операција јас правев пластична операција ама сепак тоа е поразлично од твоето на нос,значи правев 2 операции,во државна,не е болна операцијата ништо не осекјаш ставаат анестезија зависи од операцијата целосна или локална мене целосна ми беше,значи болки немаш ништо само после 2 до 3 нед кога гипсот ми го вадеа ме болеше мн ама тоа е минута работа.а за пари е скапо ама со плави картони мислам 18 000 ден ме фати првата ама без плави картони е 60 000 и повеке. зависи колкава и каква е операцијата ,ако е на државно секако поефтино ке те фати за лузна ама сепак ,иди си на доктор .ке ти дадат упет ке те прегледаат хирург и ќе ти кажат.а во приватните клиники не мора ништо али сепак е мн скапо со среќа
Пластична операција фернандез ај ќе те молам ако сакаш да ми кажеш нешто подетално за операцијата, бидејќи јас планирам сега од септември да се ставам на листа за чекање, имам полипи јас, и носот ми е крив? Дали си задоволна од услугата, од операцијата. Еднаш веќе се имам правено операција, ама на 12 години и во Штип, не сум задоволна, носот ми е уште крив Кажи како си ти задоволна? Поздрав!
И јас сум заинтересирана за корекција на носот,само не знам кај кој доктор да одам кај нас,незнам колку се добри,ако има некој искуство и може да ми препорачате би ви била благодарна а и клку чини отприлика пластична операција на нос
Девојки дали знаете каде прават пластична операција на задникот? Колку одприлика чини и дали некоја од вас има ставено силикони во задникот ? поздрав
Сакам да извршам мала корекција на носот во последно време си го осеќам мн глупаво, но дали може тоа да го направам во Штип, кој доктор ги прави овде? некој со искуство
estetska hirurgija Zdravo, Mee interesira dali nekoj od vas ima iskustvo so Sante Plus Aesthetics vo Istanbul, vo vrska so bilo kakva plasticna operacija?
Ја отворам темава за споделување искуства и мислења. Дали некој од вас бил на нашата Клиника за пластична и реконструктивна хирургија во Скопје, или во некоја приватна амбуланта што се занимава со истово. Какво е вашето искуство? Го најдов и ценовникот на нет странава на клиниката и има доста ефтини операции што се подразмислувам да ги направам, здравје кога ќе станам самостална, т.е. асално ќе почнам да заработувам за себе си. http://www.plasticsurgery.com.mk/page1340427.aspx Ваше мислење, искуство, желба можеби???
Се надевам откако ќе станеш самостојна дека ќе ја сфатиш тежината на една операција па макар била и бесплатна.