Здраво. Сакам да направам пластична корекција на абдомен, поточно на виснат стомак после породувања со многу вишок кожа и стрии. Ве молам предлог доктор и приватна клиника може и во Турција само да добијам контакт
Jas imam zakazano za istiot problem vo Oktomvri kaj Dr.Peev na klinika.Razgleduvav mnogu opcii,se plasev kaj koj doktor shto duri bev i vo Spanija za konsultacija i sepak si se vrativ pak nazad i go odbrav Peev zatoa shto site moi prijatelki pravea kaj nego i se zadovolni epten .E sea sekoe telo e razlicno ne ocekuvam nitu da me napravi manekenka ali zakazano mi e tummy tuck ,muscle repair and tits lifting .E sea neznam dali znaes deka koga pravish abdominoplastika ,so ogled na toa deka imas visnata koza (kako mene ) ke vidi samiot doktor dali si za musle repair odnosno za sienje na muskulite vnatresno bidejki ako imas dijastaz pogolem pd 4,5 prsta nemoze nishto da se napravi osven operacija toj zafat se pravi zaedno so abdominoplastika
Prvo blagodaram za odgovorot. Kaj mene da ti kazam ne e nesto mnogu visnata koza, ednostavno kako meko spusteno stomacen so strii i deformiran papok, inaku neam nekoja kilaza i sum sitna po priroda, sega sum okolku 55-58kg pred da ostanam bremena bev okolku 50 no od sekogas sum imala taka malku stomace, ne sum bila stica nikogas, toa sto mi smeta vsusnost e kashavosta na stomakot (decata mi velat kako shlajm ti e mamo ) i onie strii... Ako moze da mi kazes kako da stapam vo kontakt so doktorot i kolku tebe ke te cini zafatot, postoi li rizik, so kakva anestezija i kolku dena se lezi...[/QUOTE]
[/QUOTE] Izvini shto pokasno vrakam.Vaka jas sum pogolema od tebe vo kilaza xaxaxaxa .Jas 50 kg izgleda imav Prva sredno aaxxaxaxax .Jas mnogu se popraviv za vreme na bremenoata gradbata mi e kako lizavce bukvalno mnogu slabi noze visoka sum 1'70 a nagore sum siroka epten imam golemi gradi i stomak sea kade kade spusten odnosno slivnat kade shto jas oslabnav 20kg i uste sum vo faza na slabeenje .Dr.Peev mi rece oslabni samo 10 kg ama jas se zaboraviv .Za Dr.Peev ima kontakt informacii na nivnata strana odnosno na https://www.plasticsurgery.com.mk/index.php/mk/ ke ti zakazat termin kaj nego ,ke si ides i ke mu objasnis se ,ako ti odgovara cenata si se dogovarate za termin si zakazuvate i toa e .Te uspivaat so celosna anestezija sekako toa e hiruski zafat a za posledici kako sekoja operacija cim veke ides pod noz si ima posledici toa e mnogu normalno na primer ,ne dobro sosiena rana,infekcii i ne daj boze sepsa .No megjutoa pred operacija ides na pregledi ke ti kaze koi najcesto e krvna slika snimanje abdomen i vo mojov slucaj i gradi snimavv tomografija isto pravev pa posle so tie rezultati kaj doktorot i sekako dogovorot za datum shto go ima zakazano dali ke bide realiziran ili ako ne daj boze naodite ne se okey ke ti prolongira ili ke ti kaze dali si ili ne si za operacija .Jas iskreno stravot go nemam nitu pak neshto ke go imam ,edvaj cekam da idam na operacija i da zavrsham veke so toa i da bidam pak Twigii xaxaaxax.Za cenata jas privatno idam 2000 e mi e podiganje i kratenje na gradite i 2500 e mi e tummy tuck and muscle repair zsh doktorot raboti i vo remedika i tamu ke ja pravam odnosno tamu ke dojde doktorot samo shto jas ke si plakam plus shto lezam vo bolnicata .Obicno se lezi dva dena do tri max .Iskreno se zafrknav malce trebashe da si bidam vo drzavna bidejki site moi prijatelki bea tamu i se prezadovolnii eptenn.Sea sakam da mu pisham dali ke moze da idam vo drzavna da mi ja pravi i da znaes poevtino e vo drzavna
Izvini shto pokasno vrakam.Vaka jas sum pogolema od tebe vo kilaza xaxaxaxa .Jas 50 kg izgleda imav Prva sredno aaxxaxaxax .Jas mnogu se popraviv za vreme na bremenoata gradbata mi e kako lizavce bukvalno mnogu slabi noze visoka sum 1'70 a nagore sum siroka epten imam golemi gradi i stomak sea kade kade spusten odnosno slivnat kade shto jas oslabnav 20kg i uste sum vo faza na slabeenje .Dr.Peev mi rece oslabni samo 10 kg ama jas se zaboraviv .Za Dr.Peev ima kontakt informacii na nivnata strana odnosno na https://www.plasticsurgery.com.mk/index.php/mk/ ke ti zakazat termin kaj nego ,ke si ides i ke mu objasnis se ,ako ti odgovara cenata si se dogovarate za termin si zakazuvate i toa e .Te uspivaat so celosna anestezija sekako toa e hiruski zafat a za posledici kako sekoja operacija cim veke ides pod noz si ima posledici toa e mnogu normalno na primer ,ne dobro sosiena rana,infekcii i ne daj boze sepsa .No megjutoa pred operacija ides na pregledi ke ti kaze koi najcesto e krvna slika snimanje abdomen i vo mojov slucaj i gradi snimavv tomografija isto pravev pa posle so tie rezultati kaj doktorot i sekako dogovorot za datum shto go ima zakazano dali ke bide realiziran ili ako ne daj boze naodite ne se okey ke ti prolongira ili ke ti kaze dali si ili ne si za operacija .Jas iskreno stravot go nemam nitu pak neshto ke go imam ,edvaj cekam da idam na operacija i da zavrsham veke so toa i da bidam pak Twigii xaxaaxax.Za cenata jas privatno idam 2000 e mi e podiganje i kratenje na gradite i 2500 e mi e tummy tuck and muscle repair zsh doktorot raboti i vo remedika i tamu ke ja pravam odnosno tamu ke dojde doktorot samo shto jas ke si plakam plus shto lezam vo bolnicata .Obicno se lezi dva dena do tri max .Iskreno se zafrknav malce trebashe da si bidam vo drzavna bidejki site moi prijatelki bea tamu i se prezadovolnii eptenn.Sea sakam da mu pisham dali ke moze da idam vo drzavna da mi ja pravi i da znaes poevtino e vo drzavna[/QUOTE] Ako moze da mi kazes sto operiraa tvojte drugarki kaj dr.Peev i dali nekade ima sliki od negovite operacii ?
Искуства со Роберт Стојовски? Споделете што мислите. Јас сакам да идам на липосукција кај него, ама незнам.