Дали некоја од вас правела липосукција на абдомен и/или tummy tuck на клиника? Какви се резултатите, дали сте задоволни и кај кој доктор бевте? За вие што прашувате за лузната после операција, сите ласери кои ги има по приватниве ординации и студија каде не секогаш се користи оригинална апаратура или па со истата ракува стручен кадар; ги има и на клиника за дерматологија, најубаво е да побарате упат за консултациски преглед од матичен или за дијагноза Хиперпигментација, келоиди или слично и да се консултирате и договорите. Цените се каде каде пониски, најниски бидејќи е државна, ракуваат исклучиво доктори кои го мониторираат процесот и ласерите се со проверено потекло и ефикасност. Верувале или не, навистина е така само овие работи не може да се знаат освен ако немаш некој познат да ти каже или пак си на студии/специјализација таму.
Па тоа е индивидуално, зависи и како ќе бидат поставени, под или над мускул. Јас за 3 дена бев скроз на нозе, на 4тиот ден после операција се вратив на работа. Инаку не е воопшто болно, не е удобно заради отокот првите неколку дена ама болно не е.
Zdravo dali nekoj znae kolkava bi bila cenata za hiruska intervencija se raboti za doblizeni prsti od raganje
Zdravo Dali nekoj ima iskustvo so operacija na papocna kila i abdomenoplastika posle 2 bremenosti go imam toj problem i sakam so edna operacija da gi sredam i dvete raboti odednas I predlog doktor
Здраво, би сакала да прашам дали некоја од вас има искуство операција на уши кај д-р Софија Пејкова и д-р Томислав Јованоски, ваше мислење и искуство?
Уши се најлесната интервенција, скоро е невозможно да се згреши и обичен хирург може да ја направи. Пејкова е добра, другиот не го знам.
Дали имаш направено некоја корекција кај докторката?Премногу ми е страв бидејки првата операција ми е утната, не целосно но ушите ми се дел вратени.
Здраво од кој доктори сте најзадоволни? Др.Роберт,др.Џонов или Др.Пеев. И што мислење имате за др.Амадеј од Словенија?