Како малечка нон стоп носев плетенки, обично целата коса ми беше сплетена во две па ми викаа дека личам на Покахонтас Сакам внатрешни плетенки, ама па од нив многу боли глава А инаку сега знам да си ги пуштам шишките на страна, а целата коса лежерно да ја сплетам во плетенка да страна. Штосно изгледа, а нема потреба од фенирање, пеглање и слично
Како мала имав коса до половината и многу често ме плетеа дали цела коса,две плетенки,една но важно плетенка беше Сега се немам сплетено многуу од дамна (години се во прашање )
Јас имав летово од оние плетенки со конци. Почна многу да ме чеша главата и ги отплетов. Инаку личев на растафар тежок со нив.
sakam pletenki,ama steta sto imam retka kosa pa nemozam da eksperimentiram mnogu.a bas mi e interesno koga ke vidam nekoja cela so pletenki.ama ne mu stoi na sekogo.
Да ти дадам од мојава коса. За извоз имам. Густа и виткана. Веќе некогаш незнам ни што да правам со неа и како да ја приберам
pa obozavam pletenki do 6 odelenie skoro sekogas bev spletena ja maltretirav bracedami a sea poretko ama ne mi stojat sekakvi pletenki najmnogu sakam vnatresni pletenki ,koga mi se 8 i mi se vrtatat niz glava a pocnuvaat od ista tocka i izgledam ko sonce so paecot ::
Има на на јутуб како да направиш:http://www.youtube.com/watch?v=OUNHs1AytiU Јас од овде научив Pozdrav
И мене премногу Во тренд се моментално таквите плетенки Често носам , ги обожавам ептен . Мене косата ми е иста како втората слика , скоро иста нијанса и должина така да можам да кажам дека иста ми излегува плетенката како оваа