Кога ми е досадно си правам мали плетенки во косата но брзо ги расипувам.. Само кога сум добро расположена можете да ме видете со плетенки во косата
Обожавам плетенки!!! Најмногу ги сакам внатрешните,како венче или пак цела коса сплетена во внатрешна плетенка.Ќе си сплетеш внатрешна плетенка и мирна си неколку дена.
Премногу ги сакам плетенките, ама не можам сама да си сплетам. Можам само обична. сакам да експериментирам ама сама на мене не можам. Инаку сакам да плетам и други.
Јас знам да плетам разни плетенки и мислам дека плетењето плетенки и не е некоја комплицирана работа,па затоа често си ја плетам косата..
Може и приметивте по сликиве, овие на страна ми се најубави, ама што незнам да си направам тоа е друга работа
Јас во последно време многу ноцев плетенки...обсесиа ми станаа. И да,вешта сум за прабење секакви плетенки(не да се фалам ама ајј)
како се викаат плетенкиве?на една страна ги најдов како африкански плетенки.и ако најдете некое клипче моше да остаете да видам како се прават.фала