Епа како што знаете се ближи денот на вљубените.Излегувам со едно момче веќе 2 месеци,но не сме во врска ,али не сме ни на мување само.Имаме некоја 3та врска.Супер ни беше но последниве неколку дена се измени ситуацијата.Ни јас го барам а ни тој мене.Сабота треба да се видиме.Па се надевам дека се ќе се среди.Би сакала да го чујам вашето мислење.Да му купам подарок за Св.Валентин или ...
Веќе имаш ваква тема http://forum.femina.mk/vrski/sto-da-mu-kupam-napravam-na-decko-mi-za-sv-valentin-t655/
Phyramide,сега видов.Нова сум на сајтов па не сум погледнала многу многу.Но сепак сакам да знам што мислите.Да купувам или не ?
Каква е таа трета врска ? За секс? Не те разбирам баш. Јас мислам не, но ако толку сакаш можеш да му купиш нешто симболично како на пример мало бомбоњерче во форма на срце и слично .
Sally...не не..не за секс.Па не сме официјално во врска но се однесува кон мене како дечко..Како да објаснам поинаку? лол .. хехехе ...Па да би можело некое чоколатце во форма на срце..
Темата е заклучена бидејќи веќе има таква vrski/sto-da-mu-kupam-napravam-na-decko-mi-za-sv-valentin-t655/