девојки ми треба помош! на 7ми правиме пола година со дечко ми и со оглед на тоа што и на мене и на него ова ни е најдолга врска и сакам нешто убаво да му подарам или некако да го изненадам али не е многу романтичар туку повеќе е од оние "опасните" некоја идеја?
вака не мора ни поклон да биде нешто парфем што кего потроши или така нешто слично, дај му знаење за таја помината половина година, направи колекција на ваши слики пиши му убава порака , да биде рачен труд како еден вид на споменар не споменар на дечиња знајш како мислам како нешто што ке му однеси и кога ке се скарате секогаш кога ке го види ке се присека на убавите моменти, и како додаток купи му рамка со слика каде што сте вие, или пак ова ако ти изгледа глупо а намажите ваквите детаљи баш му се свигаат оти со тоа му оддаваш голема пажња, можиш да му направиш вечера не нешто посебно едноставно некојликер и некои слатки но со свеќи така некако доколку имаш простор, а мечиња парфеми џабе ти е, ова ти еако сакаш д аго означиш денот како што сакаш позз
Јас да ви кажам кога правевме една година не си подаривме ништо,излеговме само на вечера и толку.Што е најважно најубаво си поминавме...Подароците не се толку битни колку што се моментите поминати заедно..
На 10 јули ке правиме 2 години брак , па би сакала некој совет што да му купам на мм? Се мислев за парфем ама има , облека во главно има.. сега ми дојде во памет колонска вода.. Имате ли вие некоја идеа? Инаку очила за сонце не носи ,часовници не носи..
Најверојатно сакаш практична работа, што ќе ја изнаноси. Можеш кожен паричник, или каиш. Убаво би било часовник, ама ете не носи.
може ли некој да ми каже каде да најдам убав приврзок за годишнина на кој можам да изгравиран нешто?? фалаа
Прочитав некои ваши мислења но за жал сепак немам идеа .Вашите идеи се добри но ете....За неколку дена ни е годишнина а јас незнам што да му подарам.Тоа со романтичните вечери ке му го препуштам нему...затоа што нема такво место за такво изненадување.Помогнете ми за некој добар поклон а може и некое мало изненадување .Без мечиња,срциња...и такви работи.
^^Мислам најдобро ќе биде самата да направиш некоја торта,во вид на срце,или порачај си да ти направат..И нека има некоја порака напишана одозгора на неа..Сепак,лично направена е подобра Јас за годишнина ништо не му подарив,така бевме договорени.Појдовме на вечера,потоа поседивме на местото каде што прв пат се запознавме и така
јас во принцип многу ги мразам овие работи....мене ми е поубаво кога ќе купам и дадам нешто некој обичен ден на мојот бивши дечко за ''годишнина'' му купив маица од неговиот омилен фудбалски клуб, се намачив ептен, додека најдам и ја порачам на интернет,да биде оригинал.... и луѓе кога ја виде....па јас таква радост оддамна немам видено очите му светкаа од среќа еднаш ми поклони карикатура од нас двајцата, ептен беше интересна....
Дечки дај помагајте, на 24ти Јули правам годишнина со дечко ми па ми треба некој убав подарок за него, до сега му имам купено рамка со моја слика, срце со љубовна чашка, адидас ранец и книги .. може ли некоја идеја??
јас на мојот дечко за годишнината му наоравив албум со слики...ние одиме 3 години..и албумот го почнав со нашата прва заедничка слика потоа втората па третата и така собрав околу 30 слики кои ми беа убави од нас..дури и нацртав една слика пошо за ланската н година неможев да најдам слика од нас и нацртав две човечиња наобични ама излезе мн слатко..до секоја слика напишав по една порака или некоја мисла така по романтична и мн беше убаво...албумот го украсив со самолепливи срциња ги има во џамбо 60 ден се.мн се израдува поготово што некои од сликите ги нема тој..заедно со тоа му купив и едно мајмунче ама ти немораш ако не сакаш јас го купив зашто така си го викам..
Помош девојки !! Значи се ближи нашата годишнина,сакам да му спремам изненадување,нешто пооригинално,со свеќи,цвеќиња(малце проблем е местото,ретко сме сами -.- )воедно,сакам да му "подарам" и однос по долго време...
Приоритет во изборот на подарок во секој случај ми се предмети кои се поврзани со нашите спомени, бидејќи тие имаат емотивна вредност, која е многу поважна од материјал кој е привремено. Не очекувам скапоцен подарок за годишнина бидејки подарокот нема да ни помогне да ни биде поубаво во врската. Имено, љубовта треба да ја делиме секој ден и да ја покажуваме.
Хм минатата година јас му приредив изненадување на дечко ми и оваа година така си се зарековме дека тој ќе треба да смисли, јас искрено и сум заборавила на тоа и сабалето станал тој јадниот и ме прашува што да ти направам изненадување му се изнасмејав и се договоривме заедно да направиме нешто и да си се убаво чувствуваме двајцата
Значи вака: За 1 месец праам година со дечкоми и не сме имале сексуални односи .. Опседнат е со НБА па мислам за да му купам дрес од омилениот тим и одпозади да го испринтам неговото презиме и омилениот број 33 ,зашто сонува да игра во НБА. Има 16 години и немаме можности на некаква си романтича вечера или слично..или пак чаша да испринтам нешо поврзано со НБа или Шекилонил. Што мислите за ова?