Годишнина Девојки дај ве молам за помош сега уште малце правам годишнина од кога сум верена со патнерот сакам да му приредам изненадување.Дај ве молам помогнете ми дај те ми некоја идеа плссссссссссссссссссссссс фала ви однапред
Годишнина Па не мора да е поврзано со спорт...јас би ти предложила да избереш некоја убава фотографија од вас двајца од некој спонтан момент да ја однесеш во Рамстор и да ви нацртаат карикатури и п осле урами ја... или пак резервирај во Катланово спа има бања за двајца околу 900 денари е за двајцата па можеш да однесеш некое убаво вино и да уживате заедно ама предлозиве ми се ако си од Скопје...е ако си од друг град ќе ми треба да мислам
Годишнина Fudbalot go saka najmnogu omilena ekipa mu e Juventus D od skopje sum mi se dopaga tvojot predlog Darya,ama jas sum na rabota sekoj den 2 pati vo mesecot sum samo slobodna taka da steta ( bi sakala da mu kupam nesto da go zinenadam da mu napravaam nekoe iznenaduvanje da go odnesam na vecera na primer na nekoe tivko mesto masata da bide polna so sveki i so ruzii Takva sum romanticna i sakam da prireduvam iznenaduvanja ))
Годишнина епа во тој случај ти го препорачувам ресторанот Далма....ама внатрешниот дел..не знам дали си била ама така е мирно интимно, со стил баш романтично а за ружа и онака има по една црвена ружа на секоја маса, е сега малку е поскапо ама вреди....нема нешто што не ми се допаднало Совет: ако сакаш целосен оброк со предјадење, гл.јадење и десерт или само главно јадење отиди еден ден порано резервирај си и направи го тогаш менито за јадење па кога ќе дојдете само да ви го донесат на маса а плус и ќе ја контролираш цената
Поназад на страниците прочитав за сложувалка со некаква фотографија да ја направат, дали знае некој каде се прави такво нешто? Не сакам лична фотографија, туку еден убав пејсаж. И цента од прилика која е?
Snow, мислев јас да однесам слика да ми ја извадат како сложувалка (имам сликано еден пејсаж преубав), инаку знам за такви секаде може да се најдат.
^ми имаат кажано дека кај тобако два имало некоја си книжара ли копирница ли е незнам точно, таму ги правеле.тобако 2 во Аеродром (мислам на тобакото карши Палма, тоа е тобако 2 ако не се лажам) а ова е едно друго мислење
Има уште време до нашата годишнина, за некој ден ни се ближи полугодишнината. Не знам, може смешно ќе ви биде, ама ми се присака да му купам некоја ситница, ама било која идеја што ми падна на ум ми изгледаше детска и смешна. Месечнини не одбележуваме редовно, знаеме понекогаш да излеземе онака на вечера или нешто од тој тип, ама ете, не сме многу по подароците. Се мислев дали би била лоша идеја да му купам фина рамка и да ставам наша слика, т.е. онаа која му е омилена. Јас веќе си ја имам по дома, а се гледаше дека ептен му беше мило кога ја виде кај мене во соба, мислам, се наќефи моментално - не можеше да не се примети. Од друга страна пак, смешна ми е идејава. Ениуан ?
зошто да е смешна? баш е убава, дури можеш да ја средиш компјутерски и со некој натпис. и како таква да ја развиеш.
Утре ни е годишнина и денес излегов рано сабајле и отидов и му купив блуза и милка големо срце чоколатциња.Што мислите добар ли е подарокот и двајцата не сме романтични,него сакав онака да обележам со нешто. п.с Тој мислам дека ни ова нема да го направи