Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    кога направиве две години му купив бурма на неа беа како вдлабнати букви, и никогаш не ја вади од рака.купете му нешто што ќе го носи а не нешто кое што ќе го потроши и нема после значење да му има.мој совет :D

2. Sudika

Sudika Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    40
    И ние имавме 2 годишнина и си добив ланче сваровски со срце привезок, прекрасен е а тој си посака јакна бидејќи му требало :) таков беше договорот ахха и си доби:)

3. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.565
    Допаѓања:
    106.296
    Лани за втората годишнина од брак му купив на мм Барбери парфем , а тој мене блуза и Ралф Лорен парфем + торта :) А сега за третава годишнина која ке биде во јули планирам да му купам поло блуза од Oxford company што тој ја обожава маркава :)

4. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Календар со 365 причини зашто го сакам и дрес кој го облеков :)

5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Па не се сите wow, нормално првите почнуваат ...Заради твојата насмевка, затоа што се чувствувам најбезбедна кога сум покрај тебе, затоа што ме испраќаш до дома, ми го познаваш вкусот... а после се од типот Затоа што доаѓаш со мене во читална, затоа што ми направи торта, чекаш со мене да се запали зелено светло на семафор, ги слушаш моите трачарења кои можат да траат со часови, а се бескорисни...
    Носи си едно тефтерче со тебе и кога ќе те изнервира нешто што не го прави тој или нешто што ќе те ќе те потсети, ќе си запишеш :)

6. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
    на 17 ни е годиснина,па сакам да му купам сребрена белегзија....што велите девоки?(убаво би било и бурма ама нема шанси да ја носи)

7. lalady

lalady Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Podaroci za godisnina

Moze li da mi kazete kaj pravat portreti ili karikaturi i kolku bi cinele posebno ? :) Itno mi e za podarok :*

8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629

9. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    За m3a3c3a3 :

Незнам што тип е дечко ти.Ако носи накит тогаш купи му сребрена белезика оти да не. Јас на мојот му купив за матурата.
    Не би ти препорачала да му купуваш бурма,подобро ти е белезгија.Добра ти е идејата :)

На m3a3c3a3 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MaCa-Swiss

MaCa-Swiss Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    961
    m3a3c3a3- Може да му купиш часовник, ако сака да носи :) Златен или сребрен 8)
    И да, ова ти го предложуваме заедно со Vitomir [[ љуткото]]

На m3a3c3a3 и vitomir им се допаѓа ова.
  11. jovana.stojanovska

jovana.stojanovska Активен член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    Епа вака...мене ми се ближи годишнина...Но рамка со слика му имам дадено,чаша со наша слика му имам дадено,он ми даде портрет,сложувалка,маица принтана ...немам никаква идеа ова што го читав досега што сте пишувале скоро се си имаме дадено...:(

12. ivona.7

ivona.7 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    Еее...за карикатурата интересна идеа е...Но може да ми кажете од кој град сте...Јас сум од Тетово и не верувам да има овде такво нешто..
    позз :*

13. jovana.stojanovska

jovana.stojanovska Активен член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    На 6 август ми е годишнина и немам никаква идеа освен тоа да направам торта во вид на срце и да ставам прскалка...Но сепак не е доволно само тоа реба уште нешто бидејќи очекувам нешто од него сто нема ни на памет да ми падне таков е он ...може помош ова тука што читав се му имам направено или он мене ми треба совеет

14. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Годишнина ви е на мојот роденден, двајцата мора да сте посебни :inlove: :*
    Можеш да смислиш нешто со друштвото на пример тие да носат пораки дојди ваму дојди таму и на крај да дојде до тебе со торта, не е лоша идејата.

На jovana.stojanovska му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    И јас славам годишнина во август. :inlove:
    Немам никаква идеја што да направам,а да биде интересно.Ич не сум креативна :emo: :lol:
    Претходно сум му подарила карикатура,торта,саат...

Секој предлог е добредојден :)

16. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Ние баш и не практикуваме некои такви подароци, како торта или мечиња за годишнина, затоа на нашата прва годишнина си подаривме ваучери од Сити Мол, кој што сака и што му е потребно тоа да си купи.
    Јас си одбрав сако од Бершка и ташна од Аксесориз, а тој патики од Пул енд Бер и фармерки од Бершка.

Торта му имам подарено за роденден, сосе кошула која сам претходно си ја одбра, а мече имам добиено за два Валентајна (или како и да е множина од Валентајн :D ) и ми се ептен драги подароци.

Се` во зависност сепак од моменталните финансии, но од желбите и карактерите на двајцата. На пример, он не е тип за мечиња, рамки со слика од нас или некои такви работи, па блесаво ми е да дадам пари за нешто што знам дека ќе го земе од чиста култура и зошто е од мене, но сепак нема да му биде тоа тоа.
    Подобро ќе ги споиме парите и ќе се почестиме некаде убава вечера, како што си милуваме и двајцата, на убаво место и со сите марифети. :)

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  17. loveisshit

loveisshit Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    26
    За годишнина добив куче од расата Лабрадор и тоа беше едно пријатно изненадување

На sea-star му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tanjabela

tanjabela Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    138
    Мене не ми е јасно зошто сите парови практикуваат да си даваат подароци на годишнина, месец, 2 месеци и слично? :^) Јас искрено со дечко ми си поклонуваме подароци онака изненадно пример: ако одам во град или некаде да разгледам што како има и видам нешто што знам дека ке му се допадне го купувам и го изненадувам, тоа е право изненадување а не сега знаеме дека ни иде годишнина и да купуваме само тогаш. Фино лепо искочете си во некој ресторан на вечера почастете си се или дома порачајте си јадење и уживајте во моментот не се преоптоварувајте со поклони. :)

На BeautyQueen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. aways

aways Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    660
    :) Секогаш си подаруваме..со тоа искажуваме колку еден кон друг е нежен и внимателен нели ?
    Обожавам да давам подароци и обожавам она двоумење меѓу еден и друг подарок.Му имам купено уметничка слика, рамка интересна...книга од неговиот омилен писател...и секој ден се изненадуваме ние на само на 3 месеци или 9 месеци...паметам еднаш ме изненади со доручек или пак со букет рози :inlove: Im so in love with him.

20. needtofeelloved

needtofeelloved Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Може ли мала помош,со дечко ми правиме 6 месеци на 8ми август,а тој ден ние ќе бидеме веќе на одмор и сакам да му приредам некое изненадување,е сеа не сакам мечинња и такви играчки него сакам нешто да направам сама што ќе го изненади :) знаете ли некој сајт каде што има како да се направи нешто креативно,пример со наши слики или слично? многу ќе ми значи вашата помош!!! :))