needtofeelloved пиши на гугл и на јутуб romantic gift for him, diy gift for a boyfirend... Инаку, каде во скопје може да се најдат романтични навлаки за перници, или некои кул?
е фала ти многу,иначе ова "diy" по грешка да не го пиша? навлаки има во стружанка,и на бит пазар има многу продавници со убави постелнини
Фала ви многу, иначе за diy не напишав по грешка, тоа ти е do it yourself, бидејќи пиша дека сакаш сама нешто да направиш ина такви на јутуб и на http://pinterest.com/
да да,видов после на нет,извини не сум знаела,претпоставував дека е некоја скратеница али викам ај да си прашам
Мене црна ми е многу посекси од црвена и за око и онака. Ноу офенс, ама црвената долна облека ми е ептен несфатлива и во неа би се чувствувала како баба Мразица.
Незнам дали некој претходно го дал овој предлог, но мислам дека најубав поклон за една година се 365 смешни причини зошто го сакаш. Пријатно ќе се изненади, повеќе ќе цени нешто од вас направено, отколку купено. Се надевам на некого помогнав
ајде мои драги феминки ве молам за некој совет уште некој ден ми е годишнина од врска една година со дечкоми би сакала да му подарам или направам нешто што ке го памети секогаш ве молам за совети многу се сакаме многу време сме разделени еден од друг бидејки работи во друг град па ве молам за совет
Видов едно девојче објавило слика на интернет, дечко и како ја изненадил за роденденот. Па можеби ќе ви биде од корист идејата. Само наместо тоа Среќен Роденден, може да има слика од вас, или некоја порака... или слично. Спојлер
aj ve molam pomognete mi. Za nekoj den ni e godisnina i bi sakala racno da mu izrabotam nesto. Neznam sto pa bi sakala da se posovetuvam so vas. Sakam da e nesto interesno, so posmenca no nemam ideja sto da ima na tie pismenca. Ve molam pomognete mi [mod-kirilica:3ln23qpz][/mod-kirilica:3ln23qpz]
За годишнина на дечкоми му купив паричник и во него имаше листиња со сто причини зошто го сакам и од оние картички на која напишав душо среќна годишнина , вино, ангелче кое што свети за да го чува, колекција нивеа, привезок за клучеви , чоколадо боксерици
Миличка, јас му направив сложувалка со слика од нас на дечко ми за годишнина Кажи ми,ќе можеш да го прашаш девојчето од кај ја купило кутијата во форма на срце и колку пари? Гледав во Џамбо ама нема во форма на срце има само правоаголници и коцки.. Поздрав
Провери и во некои подобро снабдени цвеќари, знаеш оние и со украси внатре и од пиле млеко! Јас секогаш наоѓам вакви таму.
се мислам дека може овие идеи да ми послужат за денот на вљубените планирам да ги извадам сите слики што ги имаме и како слика да извадам прасе-од причина што ме вика така...да и направат во студиото 2-3 дупкички за даможам да спротнам лентичка - прва слика ќе биде онаа со прасето потоа сите слики како следуваат од почетокот на нашата врска -тоа е за Албум или да направам : во една тегла со поширок отвор да ја наполнам пола со песок и школки и да извадам слика од летниот одмор и да ја наместам во теглата -оваа идеа затоа што се фативме во лето
прекрасна идеа-но некој предлог порака или слика за тоа дека работи во странство па да знае дека ми недостига кога ќе си дојде да го изненадам..?