Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.013
    Забутај го во ташна, ако ти даде дај му го, ако не дај му го следниот месец :D :D :D :D

На LittlePinky, Elena69221 и richgirl998 им се допаѓа ова.
  2. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Малце ми е лигаво и глупо за еден месец подароци, ама секој си знае. Не дека ти што си купуваат подароци повеќе се сакаат ама ајде.
    Инаку ако планираш да му купуваш купи му нешто ситно. Меченце,каиш,паричник...
    Ти мислам најдобро си знаеш што би сакал или би му се допаднало. :)

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Прво ми текна една добра слика, рачно нацртана, црно-бела, а не во боја, од вас четворица, ама штом и дечко ти е вклучен не знам дали ова би било прикладно :?:

4. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    5.204
    richgirl998 моја идеја е доколку не сакаш да го ставиш во непријатна ситуација во случај да нема поклон, купи нешто како за двајцата, како карти за во кино/претстава/концерт/куглање и едно cup cake со свеќичка за да си ја дувнете :)

На Elena69221 и richgirl998 им се допаѓа ова.
  5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.976
    Моја идеа е, купи му некое убаво привезоче со срце, или со почетната буква на твоето име.. Па види ако тој не ти даде, дади си го на самата себе. 8) :D

На richgirl998 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Некоја идеја за поклон за партнер но да не е класично парфем,мече и така тоа.. нешто интересно :) Ми треба утре правиме 1год и 11 месеци..

7. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    кажете ми некој подарок.. ни се ближи 2 години од врската.. не знам шо да му купам.. помогнете ми :) :*

8. Lavica01

Lavica01 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    75
    Со дечко ми праиме 2 ипол години од врска за неколку дена...веќе повекето работи му ги имам подарено...незнам сега што да му купам...ајде помош лугенца...:*

9. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Јас би да го однесам во некое кабаре во Париз и да му игра некоја гола го-го танчерка, а истовремено и мене да ми танцува некој гол танчер. Но нели нема пипкање ;) . Исклучиво визуелизација.

Што поразлично од ова би можело да се најде?! Ок, има и други нешта, ама нели сепак да има некоја пристојност во истите. :rofl:

10. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Девојки со дечко ми ќе правиме 1 година од врската,е сега сакам да ви кажам дека не е тип што обожава рамки слики и други глупости.
    Прашањево ми е незнам што да му купам. Некоја идеја,совет нешто?
    Имам замислено на бела чаша да напишам "Како годинава ќе те сакам,до крајот на животот" и наша слика.Али уште нешто сакам ако може.За да не биде само тоа.
    Фала однапред :D

11. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    На другарка ми(15години) дечко и живее во Германија и за годишнина и купил Samsung galaxy4s и сега таа незнае што да му купи како за возврат.. :D А мојот 20 iphone има дома, и не му текнува да ми рече одбери си еден :rofl:

На leilaaaaa и Mila2110 им се допаѓа ова.
  12. Mila2110

Mila2110 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    7
    Здраво на сите јас сум нова на форумов :)
    јас за 15 дена правам 1 година со дечкото и баш размислував да купам албум и по 1-2 слики од секој месец во оваа година да ставам .. но сакам и да иам нешшо напишано под секоја слика,но ете мене не ме бива за тоа и незнам.. дали ке може некој да ми помогне околу тоа ..да биде нешто иновативно интересно но и не клишее :$ :) фала Најмногуу

13. BeautyQueen

BeautyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    32

Па и не мора да си многу по пишувањето напиши нешто со свои зборови нешто што има значање за вас што го знаете само вие, нешто интересно. Еве на пример јас му спремам во една тетратка со дебели корици убаво направена внатре со наши слики, е сега не пишувам под секоја слика затоа што ми се случило да ставам од исти ден повеќе слики и пишувам како сум си поминала тој ден како се чувствувам и слични работи. Можеш да му пишуваш нешто за твоите чувства, благодарност кон него и сл. Позз :*

14. Suzukii

Suzukii Активен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    9
    Devojki... temava mozhebi ne e za toa no ke ve prasam..
    Za eden mesec pravime 1 godina od brakot pa sakav da mi kazhite nekoja ubava i romatinchna poraka, bidejki mu pravam iznenaduvanje na mojot ljuben!!
    Sakam da ima i nekoja ubava poraka. Vi blagodaram odnapred mwaa <3 :$

15. anuska.6

anuska.6 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Со саканиот сум 2ипол години, и мислам дека беше за 2 години кога правевме... Се договоривме надвор да се видиме и он ми поклони нешто, јас него нешто обично и отидовме седнавме. Во еден момент станав и му викам ејјј ме чека другарката се договоривме. Уште денови пред тоа имав договорено во локална сендвичара пилешки прсти (неговите омилени) голем помфрит, и сосови. Срцките ми ги имаа спакувано со украсна фолија и многу убаво изгледаше, доагав од позади него и кога ме виде човекот остана без зборови ( :o ) Потоа убаво и вкусно си се најадовме :P

16. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    девојкиии ај хелпп..

со дечко ми ни се наближува годишнината, полниме 1 годинкаа јејј :rofl:

што би можела да му поклонам?? новчаник му купив за роденден така да тоа отпаѓа, а пак албум со слики и такви некои работи, веќе тој ми има подарено :/
    се мислев мече некое и милка срце?? не сакам нешто скапо мн да е, сакам едноставно а убавоо и така ќе биде со мн мн љубов подареноо :inlove:
    што мислите вие??

17. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    ^
    А што ќе му е мечката? Јас сакам мечиња и такви работи, но ајде да бидеме реални машко како машко нит ќе ја чува нит ќе и има ќеиф како ние жените за такви работи. Подобро купи му каиш некој убав што ќе го носи и ќе има спомен од тебе убав, некоја блуска убава, боксерици, маичка со боксерици комплет некој, рамка некоја убава со ваша слика во неа пример.... до кај 500-600 денари има ќе најдеш нешто од овие работи или поефтино, барем сега СЕ има. Мечето пак ќе те чини до кај 500 денари некое поубаво (сепак ќе гледаш да не е соскубано некое од 100 денари некоја патка расипана што пее зарипнато :lol: ). Подобро според мене нешто спомен вака ќе има ќе носи нешто, него мече што знам. :^) Индивидуално пак ќе речам, но ете јас би купила нешто во овој стил што ти пишав.

18. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    И јас ќе ти го напишев ова истото, ама Agrona беше побрза. Купи му нешто практично, еве на пример убав шал, капа, ракавици, каиш или ако си спремна да дадеш повеќе пари некоја убава плетена блуза (од оние потенки) околу 1000 денари се, или дуксерка ако е спортски тип. Или пак некои смешни гаќи...
    И кога веќе си романтична подобро направи му картички со 100 причини дека го сакаш...

П.С. И јас сум му подарувала на дечко ми мечиња, ама од оние помали во склоп со друг практичен поклон. :)

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.865
    Допаѓања:
    5.204
    Каде има убави боксерки? Со интересен принт да се, целта ми е повеќе да му е кул поклонот, а не фенси. И цена отприлика :)

20. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475

му имам подарено мече за роденден заедно со други поклони и мн го сака, со него спие, коа учи му раскажува и таков тип е што е мн емотивен :!: ради тоа мислев на мече ;)

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.