Ми текна нешто како идеја па сакам да слушнам и други мислења Што би мислеле девојки пример во една тетратка со убави дебели корици да ги запишуваш со датуми најубавите моменти поминати со дечкото,а потоа здравје ако идите една година(и повеќе) да му ја дадеш да ја прочита? Чисто онака ме интересира Фала однапред
Ми даде одлична идејааа !!! Навистина е убаво и мислам дека би се изненадил кога полсе пример година па и две ќе причита нешто што не знаел дека го правиш толку долго Навистина убаво
И јас имав направено тетратка таква во некои минати времинња па сега некако несакам инаку тогаш во свое време си ја заврсхи работата дури имаше и солзички машки. Инаку пишував датум, каде сме биле и нешто интресно што се слуцило на кратко така
здраво феминки е па вака јас и де4коми ке славиме годишнина и несакам мечиња, колекции итн да му подарам па затоа видов некаде една идеја и баш ми се допадна... значи знам дека многу од вас нема да прифатите вакво нешто ама сепак ке ве замолам кој сака и кој е во можност да напиши на хартија „Александар, Јасмина те сака“ да се слика да напиши од каде е сликана сликата ( мислам на местото на живеење) и да ми ја пратите во ЛП сликата... ке ви бидам премногу благодарна и среќна бидеќи него тоа многу ќе му значи .... позз и се надевам ке има заинтересерини
Со мм за некои 3 недели ќе правиме годишнина од свадбата. Прва и тоа И денес ми текна дека не знам што да му земам! И се расчитав по нетов, се разбарав... Едно што сигурно ќе го направам е да ги изгравирам бурмите. Е сега за него поклонот... Се мислев за дигитална рамка. Он е програмер, и скоро почнува да работи во канцеларија. Мислите дека е добра идеја?
nene88 јас мислам дека е супер идеја. Секогаш во филмовите во канцеларијата имаат слика со семејството Јас па, како вчера да славев година, сега пак за еден месец! Поима немам што да правам
Јас ќе правм две години од кога сме се запознале ние го славиме и тој датум лани бевме на вечера. Есега годинава милсам кај мене дома едно гезменце ќе си направиме и плус ќе има колаче срценце со две свеќички
Ние ќе правиме три години наредна недела и се мислев да му подарам еден таблет Samsung Galaxy (залуден е по технологија). Одамна сака да си го купи ама се некако нема време и има поитни работи за да купи или плати со парите за таблетот Покрај тоа веќе ми кажа дека ќе одиме на вечера прво, а потоа да се најдеме со друштвото
За некои две недели правиме една година со дечко ми. Ги прочитав повеќето ваши идеи и доста од нив ми се допаднаа. Првично сакав да му подарам карикатура од нас двајца, ама со оглед на финансиите некако скапо ми е :/ па се одлучив за сложувалка од нас двајца. Сакав да ве прашам дали сложувалката е класична или ја даваат составена ко мозаик за да може да се стави на ѕид или слично. Не би сакала да му ја купам и да му стои во фиока Освен тоа, сакав да му направам некои убави колачи или торта, ама сепак акцентот го ставам на сложувалката.. Благодарам однапред ! Доколку имате некоја подобра идеа за подарок, слободно споделете ја
За 2 недели ке се разделиме. Тој заминува на турнеа, а јас на одмор и ке се видиме дури почетокот на август. Во овај период од 3 месеци колку сме заедно знаевме да поминиме и по 10 саати во денот само за нас, или да пишуваме по цел ден на фб, да зборуваме на телефон и сме премногу блиски , премногу. Во периодот кога ке се разделиме всушност е нашиот датум , денот кога правиме 4 месеци. Знам , не се многу , но врската ни е да машала совршена и обично научени сме тој ден да го поминуваме цел ден заедно. Е сега по тој повод сакам да направам некое изненадување јас негде на отворено но не јавно, т.с сакав да кажам го имам баш тоа место. Моја идеја беше да извадам слика од нас да си ја има,писменце за него и да земам за јадење да и направиме како излет заедно цел ден. Кажете други идеи,нешто интересно.
утре полниме 4 години заедно...Што да му подарам Како вие ја прославувате годишнината? - може ќе дадете предлог како замена за купуваше подарок да биде дел од ваше искуство
Moжеш да му подариш убав рачен часовник,сребрена белезика,ланче златно со буквите од вашите имиња превезоци. Се зависи од твојот џеб колку можеш да си дозволиш. Можеш на пример да му направиш изненадување со убава романтична вечера,со свеќи,вкусно јадење секси долна облека.
Девојки каде можам да отпечатам маичка со тоа ,,Среќа е да....'' ?? читав некаде овде на фемина кај се правеле такви маички ама одамна и неможам сега да го најдам тоа кај што читав :/
Знам дека имате во претходните страни дадено повеќе мислења , ама ајде јас да си прашам што си е сигурно сигурно си е , за недела дена ке правиме година и пол , па си мислев јас да организирам така нешто поголемо , зашто тој секогаш ми правел такви работи и изненадувања а јас мн поретко и сега сакав да се искупам некако хаха , незнам сакам нешто поспецијално или нешто како со свеќички незнам , многу идеи ми дојдоа ама ништо не ми е совршено ,онака не сакам само типично вечера ...нешто мислев или како викенд во друг град ама не би сакала мн да потрошам па некаква комбинација незнам...помагајте