Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    најдов таму многу такви, а и доста евтини, само немам картица, па затоа барав тука :)

2. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Ми текна нешто како идеја па сакам да слушнам и други мислења :rofl: :rofl: :rofl:
    Што би мислеле девојки пример во една тетратка со убави дебели корици да ги запишуваш со датуми најубавите моменти поминати со дечкото,а потоа здравје ако идите една година(и повеќе) да му ја дадеш да ја прочита? :rofl: :rofl:
    Чисто онака ме интересира :) Фала однапред :D

На larrachi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.917
    Допаѓања:
    89.673
    :o Ми даде одлична идејааа !!!
    Навистина е убаво и мислам дека би се изненадил кога полсе пример година па и две ќе причита нешто што не знаел дека го правиш толку долго :)
    Навистина убаво :clap:

На Anna-Banana му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Интересно и несекојдневно ^_^
    А ако не одите толку долго (недајбоже), убаво ќе гори тетратката. :D

На Anna-Banana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    Јас го направив тоа, тогаш одевме една година мислам. Исто така ставав и некои делови од наши песни :)

6. izabela.nik

izabela.nik Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    6.111
    И јас имав направено тетратка таква во некои минати времинња па сега некако несакам инаку тогаш во свое време си ја заврсхи работата дури имаше и солзички машки. Инаку пишував датум, каде сме биле и нешто интресно што се слуцило на кратко така :)

7. fairy90

fairy90 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    141
    Еве го мојот подарок за него на нашите 2 години заедно Мн сум романтична :)

На kitty267, Chimera, Twinkles и 3 други им се допаѓа ова.
  8. 1132009

1132009 Нов член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    здраво феминки е па вака јас и де4коми ке славиме годишнина и несакам мечиња, колекции итн да му подарам па затоа видов некаде една идеја и баш ми се допадна... значи знам дека многу од вас нема да прифатите вакво нешто ама сепак ке ве замолам кој сака и кој е во можност да напиши на хартија „Александар, Јасмина те сака“ да се слика да напиши од каде е сликана сликата ( мислам на местото на живеење) и да ми ја пратите во ЛП сликата... ке ви бидам премногу благодарна и среќна бидеќи него тоа многу ќе му значи .... позз и се надевам ке има заинтересерини :) :*

9. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    502
    Со мм за некои 3 недели ќе правиме годишнина од свадбата. Прва и тоа :) И денес ми текна дека не знам што да му земам! И се расчитав по нетов, се разбарав... Едно што сигурно ќе го направам е да ги изгравирам бурмите. Е сега за него поклонот... Се мислев за дигитална рамка. Он е програмер, и скоро почнува да работи во канцеларија. Мислите дека е добра идеја?

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.199
    nene88 јас мислам дека е супер идеја. Секогаш во филмовите во канцеларијата имаат слика со семејството :D
    Јас па, како вчера да славев година, сега пак за еден месец! Поима немам што да правам :worried:

На nene88 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. izabela.nik

izabela.nik Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    6.111
    Јас ќе правм две години од кога сме се запознале ние го славиме и тој датум лани бевме на вечера. Есега годинава милсам кај мене дома едно гезменце ќе си направиме и плус ќе има колаче срценце со две свеќички :)

12. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    579
    провери у сара фешинон :D :lol:

13. jojo9

jojo9 Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    6
    Ние ќе правиме три години наредна недела и се мислев да му подарам еден таблет Samsung Galaxy (залуден е по технологија). Одамна сака да си го купи ама се некако нема време и има поитни работи за да купи или плати со парите за таблетот :D Покрај тоа веќе ми кажа дека ќе одиме на вечера прво, а потоа да се најдеме со друштвото :D

14. chiquita

chiquita Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    37
    За некои две недели правиме една година со дечко ми. Ги прочитав повеќето ваши идеи и доста од нив ми се допаднаа. Првично сакав да му подарам карикатура од нас двајца, ама со оглед на финансиите некако скапо ми е :/ па се одлучив за сложувалка од нас двајца.
    Сакав да ве прашам дали сложувалката е класична или ја даваат составена ко мозаик за да може да се стави на ѕид или слично. Не би сакала да му ја купам и да му стои во фиока :worried:
    Освен тоа, сакав да му направам некои убави колачи или торта, ама сепак акцентот го ставам на сложувалката..
    Благодарам однапред !

Доколку имате некоја подобра идеа за подарок, слободно споделете ја :)

15. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    Сложувалката ја добиваш на делчиња,не е составена.

На chiquita му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    За 2 недели ке се разделиме. Тој заминува на турнеа, а јас на одмор и ке се видиме дури почетокот на август. Во овај период од 3 месеци колку сме заедно знаевме да поминиме и по 10 саати во денот само за нас, или да пишуваме по цел ден на фб, да зборуваме на телефон и сме премногу блиски , премногу.
    Во периодот кога ке се разделиме всушност е нашиот датум , денот кога правиме 4 месеци. Знам , не се многу , но врската ни е да машала совршена и обично научени сме тој ден да го поминуваме цел ден заедно. Е сега по тој повод сакам да направам некое изненадување јас негде на отворено но не јавно, т.с сакав да кажам го имам баш тоа место. Моја идеја беше да извадам слика од нас да си ја има,писменце за него и да земам за јадење да и направиме како излет заедно цел ден. Кажете други идеи,нешто интересно.

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.527
    Допаѓања:
    5.887
    утре полниме 4 години заедно...Што да му подарам ;)

Како вие ја прославувате годишнината? - може ќе дадете предлог како замена за купуваше подарок да биде дел од ваше искуство ;)

18. Aurora05

Aurora05 Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2014
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    25
    Moжеш да му подариш убав рачен часовник,сребрена белезика,ланче златно со буквите од вашите имиња превезоци.
    Се зависи од твојот џеб колку можеш да си дозволиш.
    Можеш на пример да му направиш изненадување со убава романтична вечера,со свеќи,вкусно јадење секси долна облека. :D

19. Tiniiic

Tiniiic Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    104
    Девојки каде можам да отпечатам маичка со тоа ,,Среќа е да....'' ?? читав некаде овде на фемина кај се правеле такви маички ама одамна и неможам сега да го најдам тоа кај што читав :/

20. elenkator

elenkator Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    Знам дека имате во претходните страни дадено повеќе мислења , ама ајде јас да си прашам што си е сигурно сигурно си е , за недела дена ке правиме година и пол , па си мислев јас да организирам така нешто поголемо , зашто тој секогаш ми правел такви работи и изненадувања а јас мн поретко и сега сакав да се искупам некако хаха , незнам сакам нешто поспецијално или нешто како со свеќички незнам , многу идеи ми дојдоа ама ништо не ми е совршено ,онака не сакам само типично вечера ...нешто мислев или како викенд во друг град ама не би сакала мн да потрошам па некаква комбинација незнам...помагајте :D