Насловот е доволно јасен, така што на сите им треба идеја за истата работа, некој нека пишува идеи што му доаѓаат на памет, што направиле до сега, или да се побара помош за поконкретен случај. А не вака За х време правиме годишнина, што да направам/да му купам? Па сите истото прашуваме.
Девојки многууу ми требате! Ми требате неколку од било кој град освен Скопје, сакам за година да го изнанедам дечко ми да му направам вакво слично видео https://www.youtube.com/watch?feature=p ... __HcIMKUFo Немам многу време до 17ти морам се да завршам Ај ве молам пишете ми во лп кој може да ми помогне <3
Девојки ве молам за помош! Со дечко ми правиме 2 години во август но незнам што да му поклонам досега се му имам купено од облека па до обувки ...Добив идеја за златна алка ланче нешто но ништо не носи од злато-сребро ... За 1 год му направив портрет од нас двајца.. Ако знаете некоја страна за подароци што можам да порачам и преку интернет дајте ми ... или некоја ваша идеја што знаете освен облека , накит .. Нешто по интересно што ке му остане во сеќавање ..Досега што читав за идеи ништо не ми остави впечаток
Мислев да направам албум со сликите од одморот кој го поминавме заедно, што мислите? И која цена е отпилика една фотографија, за да си планирам колку слики. Инаку не ни е годишнина, чисто онака планирам
Фотографиите се наплаќаат во зависност од големината. Овде, кај нас, има малечки по 10 денари, па малку поголеми од 25, па од 50, па од 100... Има и поскапи, но тие се поголеми. Можеш да извадиш повеќе од 50 денари и од 25 и да направиш албум. Во Скопје може се поголеми цените, но тука некаде би требало да се.
Јас за оваа годишнина направив collage со наши слики. За секоја година по една слика и ќе ја испечатам сликата и ќе ја ставам во рамка. Од разни поклони веќе ми е здосадено годинава малце поемотивен подарок . Па ќе видам како ќе му се допадне.
Мене ми треба идеја што да купам на родителите. Прават 25 години годишнина почеток на Септември а немам никакви идеи. Некоја препорака за нешто, билошто?
сакам вакво нешто да му направам на дечко ми, ама незнам со што да ги надувам балоните .. :/ http://cdn2.hubspot.net/hub/366098/file ... 7830426000
Дали ќе изгледа убаво, 12 бели пликоа а внатре со по една наша слика, заврзани со црвена машничка и ЛАКОСТА мајца? + чоколадо? Дали можете да ми кажете од прилика колку иде цената на мајците во лакоста?
Таквите балони што „летаат“ се полнат со гас, најчесто хелиум, кој што е полесен од воздухот. Само досега не сум слушнала некаде да ги пумпаат. Убава ти е идејата, само еден предлог, може во секое плико освен слика да ставиш и некоја убава порака. А, лакоста блузите, ако не се фалсификат, и ако не ги најдеш на попуст, би требало да се околу 50 евра.
http://cdn2.hubspot.net/hub/366098/file ... 7830426000[/quote] Суупер ее ^___^ па со уста или со пумпа надувај ги [/quote] ама како ке ги ставам онака на таван па и плус да има на нив слики или пораки закачено[/quote] Таквите балони што „летаат“ се полнат со гас, најчесто хелиум, кој што е полесен од воздухот. Само досега не сум слушнала некаде да ги пумпаат. ако неможеш да најдеш кај да ги наполниш, тогаш затрлај ги со коса и залепи ги за ѕид Убава ти е идејата, само еден предлог, може во секое плико освен слика да ставиш и некоја убава порака. А, лакоста блузите, ако не се фалсификат, и ако не ги најдеш на попуст, би требало да се околу 50 евра.[/quote] му купив денес мајца, и не е лакоста, ја земав 550 денара, и добра е
Со дечко ми за неколку денови правиме 2 години откако сме заедно...сакам да ми дадете некој предлог за добар поклон јас немам никаква идеја...ве молаам и ви благодарам однапред