Одлична идеа за карикатурата.. ми се допаѓа. Ќе ја подарам на дечко ми..подарокот ќе го искомбинирам со вино и чоколадо.. (виното на нас ни е симбол на љубовта, првиот состанок го наздравивме со вино). Исто така ќе го однесам на местото каде првиот пат се видовме. Ете од моја страна како предлог нека ви биде да подарите нешто симболично за вашата врска. Сепак најмногу во сеќавање останува како ќе го поминете денот за вашата годишнина. Ви благодарам на вашите предлози
Zdravo. Jas sum nova ovde ke moze li malku pomos? Za dve nedeli pravime 2 godini so decko mi pa dajte nekoj predlog za podarok ili romantika..Ve molam..
Здраво девојки... незнам дали ја погодив темава но за гидишнина ми е со дечкото правиме две години заедно па идеа ми е да одиме некаде на викенд за да прославиме. На 15 ти ни е годишнина сега во иктомври. од прилеп сме па сакам да ми прњдложите некоиместа со добро ресторанче и соби за преспивање з тука околу прилеп битола крушево. Да не биди многу скапо. Благодарам оснапред
Јас и дечко ми за некој месец правиме 4 години откако сме заедно, и сакав да споделам со вас како ќе ја прославиме годишнината пошто можеби и на некој од вас ќе му се допадне идејата. Оваа година место да си купуваме поклони годишнинината решивме да ја прославиме на Матка, романтично, интимно и малце поразлично од претходните години. Имаме другар што работи на Матка во ресторанот, и ни спомна дека од Октомври ќе имало понуда што доста се исплатела, и мене лично ептен ми се свиѓа! Еве ќе ја постирам подоле за да можете да видите за што станува збор: Понуда-акција: Од 01.10.2014 до 30.03.2015 - Двокреветна соба - Појадок - Гратис Вино од производната програма Clasic на винарија Тиквеш. Резервирајте соба за 1400 денари.
Утре правиме 10 години од нашата врска па би сакала да ми дадете некоја порака или идеја што би можела да направам поздрав феминки
Не знам точно да не ширам дезинформации, ама мислам дека е 1 ресторан и у склоп на него е тоа како хотелче или што и да е и таму се спие. Најубаво за точно да се информирате јавете се имате број на ивентот на фб. https://www.facebook.com/events/1537209 ... r=upcoming
Zenski za edna nedela so decko mi pravime 1 godina jas sum 17 godini toj e 19 .... Sakam da napravam nekoe iznenaduvanje i nekoj podarok... Aj predlozete nekoe vase iskustvo stvarno neznam sto da napraam
Има една страна на фејсбук незнам дали смеам да ја напишам да не биде реклама, имаат вина, чоколада, чоколатца мали, со сопствена слика и со натпис и е одличен подарок и успомен за цел живот.
Им пишав и ова ми вратија: Виното со кутија за вино чини 590 денари.Доставата во околина на центар Скопје е бесплатна или по договор. Само не знам какво вино им е тоа, ако е некое најобично тогаш не се исплати...
Виното им е од Сковин, ја мислам дека се исплати, со оглед на тоа што и налепница и посвета и све што сакаш можат да ти направат.
епа вака сеа..незнав кај да го постирам ова и сакам совет..за неколку дена ке праиме 2 месеци од нашата врска и сакам да м предложите некој начин како да ја изненадам..