Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. TamTam

TamTam Нов член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Вака ми треба голема услуга од вас девојки/жени, за некој ден ке правиме годишнина од брак (прва) со женами и ми треба некоја убава идеја како да ја натераме да "падне на колена" тој ден. Има и еден проблем јас не сум во Македонија (не е Афганистан многу подалеку). Јас мислам дека овој пат не ни помислува дека нешто ке направам и поради тоа сакам да биде нешто "многу јако". Ве молам за неколку идеи...

2. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Kupi kalendarce, oznaci gi denovite i pisi kako ja cuvstvuvas ljubovta sto ja imate. Spakuvaj go ubavo i dodaj cokoladca vnatre no od najskapite. Cokoladca moze da stavis spored brojot na denovite sto ste zaedno. Nekolku cokoladca odpakuvaj i vo niv vmetni licna poraka na malo livce. Ke pises za ljubovta tamu. Livceto obvitkaj go okolu cokoladceto i vrz nego stavi go originalnoto pakuvanje, folija ili sto i da e za da bide maskirano ljubovnoto livce. Taka koga ke go otvori ke bide prijatno iznenadena i sigurno ke te bakne. Jas barem si go baknuvam mazot koga ke me iznenadi prijatno.

3. TamTam

TamTam Нов член

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Добра идеја фала "asical", некој да даде друга.

4. sonce555

sonce555 Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2014
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    58
    Ќе правиме 3 години на 25декември... на 25јануар му е роденден, а на 19дек му е името....Е сега за името како и прошлата год нешто ќе месам, па не планирам да му земам поклон(или некое винце онака можеби), чепкав по темава па видов за дрес ми изгледа како убава идеа, зш претходно за онака му имам купено знаме ,часовник, зиден саат, новчаник сето тоа од тимот, а бидејќи нема дрес сакам да му купам знам дека ќе се израдува! и шо да му земам уште нешто интересно? Дресовите дали знаете отприлика колку пари се не мора да се оргинал обични нека се? За во Битола ако знае некој? И негде прочитав ама не ми текнува некоја феминка сакаше да прави календар, колку би ме коштало да му однесам слики се да му кажам за кој месец која слика да го направат, не мора голем А4 формат...Фала однапред феминки мои :):*:*:*

5. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Za kalendar javi se vo bilo koja pecatnica kaj sto pravat promotivni materijali. Nema da cini mnogu a i da cini imaj vo obzir deka ljubovta e besceneta. Nema pari sto vredat poveke od ljubovta.Zatoa potrosi kolku i da e za pecatenjeto.

Vo odnos na dresot ja ne bi mu kupila dres. Ja bi si kupila nova dolna obleka od viktorija sikret i bi ja oblekla i bi mu dala da me otpakuva kako rodendenski podarok. Mmm, bi mu gi razgorela strastite za negoviot rodenden.

6. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.196
    Бидејќи се поклопува со новогодишнава еуфорија мислев да купиш од тие милките со чаша наместо пакетче, да го купиш дресот и да го облечеш (доколку славите сами), во Скопје цената е од 600-750 на неоригиналните дресови. А ако ти останат пари за именденот можеш да земеш вино од страната за персонализирани подароци (ја има поназад). :)

На sonce555 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sonce555

sonce555 Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2014
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    58
    @Acisal blagodaram ;) @Elence93 заедно со дресот сигурно ќе земам нешто, се мислам за прстен од тхе лорд оф тхе рингс аххаха на мак , нема везе оти мн ги сака па убаво би било и таков да земам, а иначе и јас мислев да го облечам :D ама ке видиме како ќе биде ситуацијата, да прашав баш за виното им пишав.....фала ти премногу :* :* :*

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Ние на 24 месецов правиме 1 година е сеа јас мислев да му подарам рамка со наша слика, чоколдо и капкејк со свеќичка:lol: ова со капкејкот го украдов една феминка:angel: е сега сакам вечерта да ја зачинам со уште нешто интересно :$знаете што мислам нели? :lol: ќе има свеќи, вино ама сакам уште нешто да не биде еве ти ја рамката и ај чао:D
    Некоја идеја?

9. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Почести го со еден стриптиз.:P или купи секси долна облека со аски на пример. друго не ми текнува,ако ти текне сподели,и ние правиме на 24ти ама февруару.:D

10. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Јас се потрудив сама да изработам нешто кое ќе го искористам како поклонче тоа е мало кутивче во кое може да се вметне ситно нешто некоја порака или посвета,а притоа и изгледа доста креативно а и сигурно ќе му значи штом сте се потрудиле.Можете како подарок да направите романтична вечер,свеќи,да зготвите нешто,музика и нешто за пиење да наздравите тоа секако ќе ви остане во меморија.Карикатура или портрет од вас двајца е исто добра идеја или да му купите нешто што знаете дека ќе му треба,тогаш нема утка :)Еве ви оставам и некоја слика од поклончињата и срцињата со кои би можеле да ја украсите собата и да направите поубава атмосфера 10815957_1593397337560157_987799193_n.jpg 10934621_1593732144193343_168465649_n.jpg 10934239_1593397344226823_373134435_n.jpg

11. Bufi

Bufi Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    647
    Mislam deka podarokot ne e tolku biten kolku sto znaci samoto vnimanie....sto i da e podarokot, dovolno e da moze da se pocuvstvuva trudot sto e daden od sebe da se posveti vnimanie na toj den, da se pokaze deka sepak ne e zaboraven!

12. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    2.566
    Тоа со карикатурата е стварно добра идеја, Јас наместо да испечатам само една наша слика, направив колаж од повеќе наши слики и испадна преубаво. Еве на оваа страна има многу опции за правење разно разни. па таквата слика може да ја ставите и во рамка..:P
    http://www.pizap.com/pizap-app.php?initialstate=collage

И ако купувате благо, нека не биде само едно обично чоколадо, нека биде нешто поразлично. Значи во Европа продавниците има разни бомбони, јас си одбрав пола кило со различен вкус, за 200 денари, и таму ги виткаат бесплатно со целофан и преубави панделки. од што изгледа преубаво, дечко ми уште ги нема отпаковано...:D
    еве и слика како изгледа...:inlove:
    DSC03181.JPG

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Komandant1

Komandant1 Нов член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Значи вака, се ближи годишнината со женска ми која сме тргнати за озбилно и се гледаме скоро секој ден. Сакам да ве прашам кој подарок би бил најдобар за нешто да ја усреќи, кажете некој идеи? p.s не сакала злато сребро :)

14. fairy90

fairy90 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    141
    Ovaa godina :) 36 jazici za 36 meseci zaedno :) 10805658_10205745547695577_6862436016600341897_n.jpg

На ванилала, Lile_05, mims-89 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.199
    Јас за нашата годишнина летово, направив од стиропор огромно срце и на него закачив преку 50 заеднички слики од 3-те години до сега заедно со срцето :inlove:

На Lile_05, Viktorijaaa5, nat17 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    здраво девојки значи вака ми треба помош да му напрам некое изненадување на дечкото за годишнина

17. huskyownerka

huskyownerka Активен член

Се зачлени на:
    12 април 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    6
    Devojki na 1vi maj pravime pola godina so decko mi :P aj nekoja da mi pomogne malce.. Sakam da mu kupam nesto i da go iznenadam.. bas onaka da bide interesno. Mu ja kupiv knigata ljubov ama ne mozam da mu ja dadam samo taka..

18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Зошто да не можеш? Само 6 месеци се во прашање, но сепак ако сакаш уште нешто, можеш ете некои чоколади како што дала предлог погоре феминката..
    Инаку јас се мислам дали ми е добра идејава како некој вид на заеднички подарок?
    http://grouper.mk/skopje/deal/dnevno-koristenje-spa-etno-selo
    Мечиња, срциња, чоколади, рамки со слики, нејќум, бре, па муж е веќе, а и не ни тип кој ќе се радува на такви женствени поклончиња и изјавувања љубов, јок, еднаш пробав, ме гледаше бледо. Не е романтичен ич, :(
    Облека има и повеќе од мене.. Па се мислев за нешто вака. Или масажа maybe? Идеи? :?:

19. izabela.nik

izabela.nik Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2013
    Пораки:
    765
    Допаѓања:
    6.111
    Јас штотуку направив љубовни картички ќе ги испринтам и ќе му ги дадам кога ќе го одбележиме денот кога се запознавме. Можете да го изненадите и без причина ефтин сладок гест :). Може и да се урами па да стои на биро во дневан ако заедно живеете.. Еве го линкот http://pho.to/

20. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.196
    @kjukli супер ти е идејата! Било кое од ваквите купони што се на групер (и другите страни како неа) како џакузи, масажи, биљард, прошетка некаде според мене се многу подобри од плишани мечиња кои ќе фаќаат прашина, ливчиња со срциња што ќе ги прочитаат и ќе им стојат некаде во фиока, сликички и слично. Едноставно машкте не сакаат такви слатки работи на кои сме се "палеле" ние, пошто едноставно се машки, а макар и 10 години да имаат. А и сигурно нема да им рече на другарите после со воодушевување Леле цел кревет со срциња и ружички беше, прекрасно! А реално секоја девојка сака да биде пофалена пред друштвото. :)

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.