Да да, дефинитивно, затоа и мислев на нешто поинтересно, башка што и двајцата ќе уживаме. Фала ти многу на мислењето
Викендот ќе славиме годишнина а воедно ќе одиме и Банско, не сакам да купувам комерцијален подарок сакам нешто откачено. Би ве замолила за идеи!
Немора да е некој скап подарок,мислам дека доволно е да спремите една преубава терпеза,романтична вечера и добро да си ја поминете ноќта
Феминки ај ве молам некоја идеја за тоа како да го изненадам сопругот за нашата годишнина од брак која е во понеделник . ШТО да му купам? Притоа ке имаме и гости кој се поканети на годишнина. И ај некоја идеја како да ја улрасам тортата.
Со што сакаш да ја украсуваш? Однеси го на викенд некаде,доколку имаш можност aniversarry cake aniversarry gift...напиши на гугл
Поради работата која ја работи не сме во можност да патуваме никаде. Па неќам со фондан сакам да е тоа со шлаг и некој украсни цветови или зашекерени топчиња. Предлог ? И што поклон да му купам?
Со шлаг/фил поиграј си со шприцот напиши среќна годишнина,или тортата да е во бројката од вашата годишнина..има говови зашечерени фигури можеш од нив да земеш .. некој нека ти помогне повеќе не сум по идеиве
Blagodaram ja ukrasiv so spric i kupiv sveka so br 2 i 2 prskalki na koj deteto se raduvase mnogu. Za poklon izbrav paricnik i casovnik. A kako poklon si dobiv gaki na liska , vlecki i sampon.
Здраво ...со дечкото за дваесет дена правам годишнина ( 1 година од кога) сме заедно, претходно бев во една многу лоша врска 6 години со еден да не речам психопат, за кој правев се, а новиот е тотална спротивност на бившиот многу е забавен, харизматичен, толерантен не битно.Јас сум многу романтична личност, дури и премногу имам замисла како подарок за годишнина во убава декорирана кутија да ставам на ливчиња 365 причини зошто го сакам , веќе ги напишав и начинот на кој ќе му го дадам подарокот е интересен . Што мислите дали е премногу?
Не е премногу, баш ти е супер поклончето. Ако сте во можност, отидете некаде да сте сами ти и тој на вечера, или немора во некој ресторант, бидете кај тебе или кај него дома. Скромно, но битно е да сте заедно. Филмче, пуканки, подарокот, ти и тој.
Секако дека ќе излеземе подарокот ќе му го оставам во фиоката каде што спие тој и сабајлето кога ќе ми се јави ќе му речам да ја отвори фиоката и внатре ќе ја најде кутијата на која ќе пишува... За секој ден од годината да ти започнува со насмевка..Ти благодарам QweenSM
Пoдaрoк или изненaдувaње зa гoдишнинa? Спoрт и книги не сaкa,не пуши,слaбo пие aххaхa Зaтoa е гурмaн, предлoг нештo ,,специјaлнo,,?
Ме инспирирa, зaтo денес купив се a ќе стaвaм и сликa уште дa гo зaвиткaм пoдaрoкoт. Oвде ќе биде сликaтa. Фaлa ти мнoгуу
Јас планирам да испечатам маички со некој интересен текст или уште подобро, со наша слика иако сеуште немаме заедничка слика Но дотогаш има време, сега сме на пола од годишнина
Majka mi i tatko mi pravat 25 godishnina za brzo.. Sakam jakichko iznenaduvanje a nemam poim shto da bide podarkot i iznenaduvanjeto. Limitot mi e max. 9000 denari.. Ve molam za interesni idei
Може да порачаш од некоја слаткара да ти направат две округли торти со фигури: на едната розева круна од кралица, а на другата сина круна од крал. Постави им ги една до друга, во домашен амбиент со некоја декорација. Извини на изразов ама има да паднат на гз хахахаха
^Znaci lugeto pravat 25 godini od brak i nemaat po 12 god pa da pagaat na gz od torti so kruna... Napravi im portret kaj nekoj slikar, od niv dvajca da e slikata ili karikaturi ako sakas da e pointeresno. Organiziraj vecera vo nekoe restorance taka za vas familijarno. Uplati im negde spa ili vikend...