Женски еве една идеја за подарок, значи наместо чоколадо, бомбоњера, оние шо се милки срциња, јас на дечкото му направив вакво и парфем омилениот му го купив. Освен тоа, во јајцето имаше и порака,значи тука на форумов некаде прочитав порака во киндер јајце. Многу е интересно и поразлично. позз
Срцкии..со дечко ми сме веќе 1година и 1 месец па сега во август му е роденден иии сакав нешто да му пратам (не сме од исти градови)веќе му купив една чашка од оние "среќа е.." ии планирам и да му земам од оние милките во срце..што би ми препорачале нешто друго да земам,оти оваа малку ми е
Дечки, наскоро со дечко ми правиме 1 година, паа и не знам баш дали имам добра идеја.. Значи сакам да го направам следново: да купам 2 балони и да ги врзам на дрвото кое се наоѓа веднаш до нашето клупче, а на клупчето, писмо и натпис "for the best boyfriend ever", кутија а во неа кошула и растурени бомбончиња и на кутијата, рамка со наша слика. Што мислите?
Ќе ве замолам за идеја. Не знам што да му купам на дечко ми за годишнина од врска, имам можности поклонот да биде до 1000 денари. Имав некоја идеја поклон + причини зошто го сакам , ама немам идеја за поклонот, ниту пак како целосно да го смислам тоа. Отсекогаш ми купувал убави поклони, сакам нешто посебно овој пат
Часовник како подарок ми е еден од најубавите подароци ... Но некој викаат дека часовник на љубовен партер не се подарувало дека демек носело лоша среќа , но јас не верувам во тоа татко ми купил часовник за мајка ми па им цвета .
За два дена ќе правиме годишнина, ама се имаме договорено да не си носиме поклони но јас сакам нешто да купам, да ми предложите нешто пример како торта, каде прават убави торти одве во скопје со некоја анимација нешто, или карикатура нешто или некој таков поклон што не е баш лично, некако интересно да е..или оние чоколатчиња со пораки некојј
Devojki,na 29ti pravime 4 godini so dechkoto. Sakav da mu kupam alka so kozhno remche i srebrena/chelichna plochka i da izgraviram neshto na plochkata. E sega ako sakate da mi pomognete kade bi mohela da najdam vakva alka vo Skopje?
искрено, без љутиш, не ми се допаѓа идејата...упропастен шпил карти(се чудам само кај ти текнаа 52 причини) и ме занима што стори со џокерите?
Годишнина ни беше на 16ти, и му купив мноогу благо. Идеата ја добив од pinterest. Беше пресреќен и се изедовме во рок од пола час.
@baba Rada нема што да се лутам во ред си е Не сум го уште направила го најдов на нет. Не се картите скапи па да ги жалам Најдов многу други идеи, ама оваа во очи ми влезе можеби и не е којзнае што Јас би сакала ова да го направам ама немам такво незнам како се вика така да се отвара од сите страни Ако не најдам нешто друго тоа ќе биде
Ни се ближи годишнина па денес почнав да му правам фото албум, планирам да го ставам во кутија и да ја наполнам со чоколатца и некоја убава порака.
Здраво девојки, ни се ближи годишнината со дечко ми па јас се размислувам што да му земам.. Веќе му имам зимано колекција, дуксер, паричник, лептир машна.. А за машки и нема многу избор.. Па од другарка ми добив предлог да земам некој квалитетен каиш да ми го завиткаат убаво и да му направам мафини со срценца или пак само кошула во некоја украсна долгнавеста кутија.. што мислите вие која идеа е поубава или да размислам за нешто друго?