Здраво дечки сакам на дечкоми за Св.Валентин да му подарам портрет ајде некој ако знае некој кој црта портрети и има страна на фб нека ми пише.Фала многу
Дали знае некоја каде може да ми направат карикатура? И по која цена се движат? Знам дека има во Рамстор..на друго место незнам, ако знае некоја да ми каже
Mene vo ramstor mi crtashe to covekot shto e so godini e tamu jas sum zadovolna kako ja nacrta plus mu barav za brzo da ja napravi Ako sakash otidi kaj nego prashaj za cena ,za ramka se doplaka
Сакам да купам белезии со првите букви од нашето име. Го превртев цел ГТЦ никаде не најдов. Знае некој каде може да најдам ?
Izvini mn kasno gledam duri sea se pushtam za cena ne me fakaj za zbor so se crtanje I ramka negova okolku 1500-1800
Lugjenca vaka... Ne e bas godisnina ama posebno e mnogu.. ne planiram nisto posebno vecera so vince kada neso taka.. dajte predlog za mal sladok kreativen podarok?
На фб имаш страна sweetgift leo па има интересни подароци можат да ти изработат јас сум порачувала ептен сум била задоволна
Можеш да направиш кутија исполнета со ситници некои, на пример мало шишенце алхохол, чоколадо, м&м бонбончиња, интересна запалка (доколку е пушач), интересни машки чорапи, свеќа некоја. Некои работи кои те асоцираат на него.
Подарок за 1 година врска Да направам чашка со наша слика или текст пример 1 year together,12 months...и внатре да ставам чоколадца од оние малите колку собере во чашата и се тоа во украсна кутиичка.Дали ми е добра идејата или??
Јас не сакам такви работи, а искрено мислам дека ниту машките. Најверојатно ќе му биде срам од неговите да ја остави со другите чаши. Ако веќе сакаш нешто такво, подобро купи му чаша со неговиот омилен тим или испринтај слика од филм/серија што ја сака или ја гледате заедно.
No offense .. ама поглупи поклони од такви "1 year together" или некој теглички со писменца ,боље ништо нека не ми поклонува отколку такви ѓубриња.
Ваљда зависи до чоек... Мене па појше такви handmade ствари ми се свиѓаат него нешто купено безврска. И од другарки појше ценам таму работи, некој шо вложил личен труд у нешто, него шо купил парфем/колекција некоја и ајт. Највеќе ме радувале вакви поклони лично направени... Портретот што дечко ми сам ми го нацрта за роденден го закачив у соба и на ништо се немам појше израдувано од тоа пример. А ми купувал и накит и све и свашта што ми праи мерак, но ете, такви работи посебно ценам. Ама ваљда тоа сум ја.