Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. poi

poi Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.197
    Допаѓања:
    2.403
    Ми треба некој мал симболичен подарок за дечко ми како за нов почеток. Поминавме низ многу последно, па сакам да го назначам ова и да знае дека лошото останува зад нас и дека сум покрај него. Ве молам за некоја идеа.

2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.687
    Допаѓања:
    25.269
    Кај има убав избор на привезоци?

3. Alm.

Alm. Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2022
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    3.012
    Дечки ај дајте ми идеи што да им купам на моите родители како подарок за 30 годишнина од бракот?

4. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.120
    Допаѓања:
    5.641
    Зависи колкав ти е буџетот. Можеш да уплатиш спа викенд. Јас брв во Гардениа во Велес, имаа тогаш некој попуст на Групер и супер беше. За масажи се доплаќа, но не знам колку.

5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    1.001
    Портрет, чаши со нешто специјално нацртано на нив, ако се љубители на кафе можеш апарат за кафе, ќебе, сет чаши, некој украс за дома.. Или посебни подароци како накит..

На Ѕвездена и Kvickey им се допаѓа ова.
  6. UsenameNotFound

UsenameNotFound Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2019
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    238
    Јас лично сакам да подарувам нешто персонализирано, зависи од тоа што сака личноста.

Пред некое време видов на YouTube пример за подарок — испечатени 30 слики што претставуваат 30 среќни моменти или омилени спомени. Можат да се постават како коцкички на А4 или А5 формат и да се стават во убава рамка, за секој пат кога ќе ги погледнат да се потсетуваат на убавите моменти.

Исто, ако си во можност може да им платиш некој одмор или викенд. Не мора да биде нешто кој знае колку скапо. Има достапни и убави понуди кај нас за кратки викенд патувања.