Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. April87

April87 Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    451
    Lina24 а ви се множат годините!!!!!!!!!

Инаку за оние кои допрва ќе слават годишнина им ја препорачувам: Za Tvoju Ljubav - Dara Bubamara

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    леле девојки одличен совет за поколн, му направив 30 нешта зошто те сакам, (30 затоа што правевме 3 години) се му изнапишав, ги читаше на глас и некаде на почеток кога види за што се работи му се насолзија очие некаде на средина почнаа да му течат солзи и при крајот неможеше да чита на глас, лел девојки 26 години е дечко ми а се расплака, срценце тој многу ми е мил :* :*
    иначе песна н пуштив, затоа што имаше на радио други песни и некако ми беше глупаво потоа му ја кажав идејата ама некако видов дека не му се допадна баш ;)
    п.с на крај му поклонив парфем

На realna, HeidiDiWalt и cinderellce им се допаѓа ова.
  3. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    ти си најсреќната девојка ноќва... :D
    и ајде `мрш` таму со течко ти не дреми тука на фемина :devil: :lol: :* :* :*

На Petra3 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Девојки, јас само некои овакви прашања поставувам :$

Со дечко ми за 2 дена правиме 11 месеци и сакам да го изненадам. А незнам како... Ај нека ви текне нешто необично, било да е секси, романтично или незнам какво. Битно да е убаво... Ај помоооош :$

5. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Сакам да прашам...?

^ Мислам дека некој парфем би било доволно... па за годишнина нешто поголемо. :)
    А може и рамка за слика со ваша слика.
    Зависи од тоа што досега му имаш подарувано...?

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Сакам да прашам...?

Несакам да е купено нешто, не значи толку многу. Ете за роденден му купив маица и не и се израдува којзнае колку, а на тортата што му ја направив ја сликаше и ја стави на фејсбук. Знам дека несака многу купени работи. Нешто да му приредам, вечера или незнам... :?:

7. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
  8. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Сакам да прашам...?

можеш да му приредиш романтична вечера, и да напишеш во тетратка некоја убава, некои ваши убави моменти и спомени, нешто што само вие си знаете, и истата да му ја подариш на вечерата. Многу пријатно ке се изненади кога ке ја прочита проверено :* ;)

9. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    Сакам да прашам...?

оффи ти го познаваш подобро од нас, знаеш што сака ;)
    приреду му вечера-неговото омилено јадење (ако си добра во готвење, или нека ти помогне некој), стави свеќи на масата, добро рече викторија направи му и слатки, и за на крај еден стриптиз добро би му дошло :wasntme:
    и сосреќа нека ви е, уште многу год. да сте заедно :*

10. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Сакам да прашам...?

Да, можеш да му напишеш и некој состав или песна.

11. afife

afife Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    Сакам да прашам...?

Ако имате каде купи свеќи мали и нареди ги на под,па све до бањата направи стаза,и кадата полна некоја роза сува има во плаза,малку вино опустено и многу :inlove: :inlove: :inlove: ,барем сопругот мој остана без здив на ова пред една недела.

12. UniqueCreature

UniqueCreature Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    44
    Сакам да прашам...?

E па сега направи нешто поедноставно, помало, а за годишнината, здравје Боже, некое поголемо изненадување.
    Романтична вечера како што имаше во претходните постови, само нешто специјално да направиш, тортиче некое или што сака најповеќе дечко ти да јаде - тоа. После запали некоја миризлива свеќичка, музиче убаво, затемни ја собата и појави се во некое убаво парче долна облека :D.
    А подарок ако сакаш нешто да му дадеш убаво би било во голема рамка повеќе ваши слики помали, искомбинирани и наредени како целина, од драги моменти. :*

13. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Сакам да прашам...?

Фала девојки, ги имам во обзир вашите предлози :*

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Прашањето од СДП го префрлив тука бидејќи темата е веќе пренатрупана, па тука може да се продолжи дискусијата.

Инаку оффи, можеш да му направиш торта во вид на срце, но и не мора да е срце, и на тортата да ставиш 11 свеќички или бројка 11 и да ги дувнете заедно, па со тоа и други пропратни романтики.
    Мене барем ми е многу интересно тоа и сигурно ќе го применам :)

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    91.608
    Види каков комплет имаш долна облека и купи му иста боја боксерици. Отиди кај него и спреми музика за стриптиз. Боксериците нека бидат спаковани и натерај го да ги проба во wc. За тоа време ти пушти ја музиката и кога ќе влезе знаеш што треба ;)

16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Дарки , во право си и повеќе се радуваат на нешто направено од тебе . Не дека не ценат парфем пример кога ќе им купиш ама нешто од срце направено повеќе сакаат . Јас пред да одам на одмор му дадов тетратка ( со розеви корици , со срциња :lol: ) и во неа пишував што чувствувам за него , колку ми значи , што сакам најмногу .. ама не ја испишав целата .. 15 страни немаше . Се израдува многу , а јас уште повеќе кога видов колку го ценеше тој мој гест . За идеи ете ти кажаа другите девојки , да не се повторувам и јас . Можеш сега нешто помало или не знам како да кажам а месецов ќе испланираме за годишнина :)

17. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Девојки ај некоја идеја , што да му купам на дечкоми ни иде годиснина сега на 11 Декември, планирам да му купам кошула или некоја блуска, но не сакам на тоа да остане, сакам нешто посебно и оригинално ај ве молам за помош или некоја идеја ;)

18. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Девојко прешањето ти е префрлено веќе во темава, прочитај ги погорните коментари.
    Јас се согласувам со погорниве коментри , плус можеш да купиш вино, нареди свеки во срце форма, направи срце од некој црвени ливчиња на креветот, и пред се биди своја-подарокот според мене и не е толку битен

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    :D :D :D Префрлено е зашто јас го префрлив ;)
    Инаку си останувам до идеата во претходниот мој коментар, носи загарантиран успех 8)

20. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Па затоа и го цитирав твојот коментар , :rofl: