^^ а зошто да гори, емен тоа ме асоцира демек не те сакам повеќе изгоре нашата љубов, згасна.. инаку за долен веш гледав танги во џамбо има интересни, исто така имав видено и во еко и во елит комплети!
Па што знам ми асоцира на страст некако, затоа сакам да гори. А кожни се тие тангите. Или некој одела од медицински сестри или слично, мантилон од факултет 5 пати му го имам носено . Во секси шоп се многу скапи имам неколку и од таму, ама сега немам толку пари
Портрет од вас двајца. Мојот дечко тоа го нарачал за нашата годишнина. Ама порачката каснеше, а јас 5 дена по тој ден му раскинав и никогаш не го видов портретот. Ако е некој мачо или не знам како би го нарекла, некое добро шише виски и нормална бомбоњера. Леонидас на пример. Јас тоа му купив нему.
Јас не сакам никакви лигави работи. Така да, му купив дрес од тимот за кој навива. Па по цел ден ми дрнда: Леле колку ми се игра фудбал, Леле кога ќе се разубави времето. Енд со он. Затоа се одлучив за ова, зошто знам најмногу ќе се израдува.
А според вас што би направиле вие со ваша рака... јас не можам да купам ништо од икс причини а во понеделник му е роденден и плус мислам дека некој ќе поштува многу повеќе кога ќе види дека поклонот е направен од нечија рака... што мислите вие?
Za 3 dena pravime 6 meseci , ve molam dajte mi nekoj sovet za podarok , navistina nemam nekoja posebna idea sakam da e neshto shto ke mu ostane za sekogash , nekoj spomen . Fala odnapred [mod-kirilica:1hw444jt][/mod-kirilica:1hw444jt]
Сакам да биде нешто оригинално, но сепак да асоцира на љубов и страст. Секако, и некое секси изненадување доаѓа во предвид. Во врска со подароците сум многу невешта, многу долго мислам пред да изберам нешто. Во секој случај, треба да биде нешто што ќе се памети.
Нас ни е годишнина за една недела , и се мислам помеѓу неколку работи. Мислев да му испечатам мајчка со некој од нашите омилени бендови и позади неколку убави стихови од некоја наша значајна песна После тоа ми дојде на идеја нешто друго, бидејќи сме големи обожаватели на South Park и обожаваме да ги гледаме заедно и направив на нет наши ликови (ептен личат на нас) и може ќе му ги испринтам на чаша малку е детски ама Се мислев и јас за карикатура или за сложувалка од наша заедничка слика. Мислам дека во рамстор правеле такви. Или пак може нешто со хороскоп, со соѕвездијата на нашите знаци... Па ме интересира дали на вас ви се допаѓа нешто од сево ова
Да ти кажам тоа со Саут Парк ти е ептен добра идеја. Машките сакаат такви помалку детски работи, јас неодамна принтав исто шолја со ликови од стрип и многу му се допадна. И маичка со омилениот бенд си е на место. Карикатурата ок, ако е погодена. Радо би ја скокнала сложувалката, што знам некако ми е лејм. Ај ќе составуваме и оп - ние сме. И топло те советувам да избегнеш било што во врска со хороскоп и соѕвездија. Ниту едно машко не се пали на тоа ко ние жените. Сите (освен астро-мажјаците по веснициве) мислат дека е губење време и не веруваат у такви глупости.
И мене ми е годишнина за 12 дена, и морам да ти признаам дека ми даде одлични идеи... Само да те прашам каде се прават сложувалки од наша слика....????? Дечко ми многу се пали на сложувалки, и на чаша ќе ја ставам сликата сто ќе треба да се добие, со составување на сложувалката... Се мислев и јас за карикатура урамена, ама решив да не биде тоа. Исто се двоумев и за пехар, BEST BOYFIREND, ама тоа во друга прилика... Ми даде ПРЕКРАСНИ идеи
А може некој да постира слика од убави рамки за слики ? се мислам дали да земам некоја пообична или сепак не... бтв итно ми е
Е во мојов случај мислам дека било што со хороскоп ќе биде полн погодок. Ептен го интересира астрологија, има милион книги околу тоа
Nas ni e godisnina sega na 20 juni pravime 6 godini.I jas mu napraviv solja za caj so nasite likovi,privrezok srce isto so nasite likovi i edno srce milka.mislam deka e super poklon pa ke vidime.pozz
Супер идеа, секогаш ќе име нешто до себе со вашите ликови (односно со твојот лик, неговиот си го гледа секој ден )
Сакам да му испритнам нешто на маичка за подарок за една година и се мислам дали само тоа или уште нешто и да ве прашам која знае каде има квалитетно принтање и цена?
Кај зелено пазарче во кулата кога влегуваше од кај автобуската спроти Градска болница, цената ти зависи од боите и големината на сликата. А за квалитет искрено незнам да ти кажам, јас принтав со рамстор амамногу брзо се излупи сликичката, најверојатно затоа што после треба да го переш на рака материјалот, а не во машина да го ставаш