Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Подарок за годишнина

Дискусија во 'Врски' започната од iv4ence, 15 декември 2009.

1. Megan21

Megan21 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Ако е по фудбалот подари му Дрес од омилен играч и бела топка на која пиши Те сакам..
    Ако е по кошарка подари му Баскет или некоја фугура од омилен играч...
    Мојот е по Кошарката и Фудбалот пренесен ...кога правевме 1 год..Му Поклонив дрес Од Роналдо и Баскет на кој пишеше Те сакам...Дечко ми падна на Г'з од срека :D :D :D :D само поклонот да биде од срце .... тоа е најважно... :)

2. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Каде во Скопје се гравираат пехари? :?:

3. mid

mid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    Љубовни проблеми и совети

еј девојки ми требаат вашите искуства
    сигурно сте имале некој повод за да му купите подарок на вашите сакани
    уште многу малку ќе биде нашата годишнина сакам да го изненадам срцето мое
    јас знам дека љубовта со пари и подароци не се купува само сакам да го изненадам со нешто и никогаш да не го заборави тоа а за тоа ми треба некоја ваша идеа што да направам
    фала однапред

4. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Љубовни проблеми и совети

Па ти најдобро го знаеш твојот сакан,што сака што обожава и слично.На пример мојот многи ги сака реал мадрид,па онака без некој повод сега пред неколку дена му купив боксерки од реал мадрид и многу се израдува.
    Мислам прашањево не ти е соодветно поставено,има посебна тема за поклони,годишнини.

5. KikaxD

KikaxD Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Идната сабота на 22 правиме година, откако ја започнавме нашата врска. Стварно незнам што да му подарам, незнам што би сакал. :/ Мислев да направам албум од нашите слики ( многу од сликите тој не ги знае) да извадам слики да купам албум и ете... ама па нешто плус нешто што би го изненадило? Или некоја др идеа што да му дадам? :D Фала однапред :D <3

6. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    2.620
    Ве молам за помош ! Следниот четврток правиме 2 години откако сме заедно и сакам да му направам СПЕКТАКУЛАРНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ. Ми треба ваша помош оти никаква идеа не ми доаѓа на памет. Секоја идеа е добредојдена. Благодарам однапред. :)

7. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Во овие 4ипол години, веќе не знам што се му немам подарено. Секогаш се некои оригинални идеи, никогаш не подарувам нешто ради реда. Не сакам само да отидам во продавница, да купам, да ставам во кесичка и готово. Мора да има и парче од мене во подарокот, а тоа е на пример напишана песна за него, штосна рачно изработена честитка, или едноставно целиот подарок го пакувам и подарувам на интересен начин.

Последно нешто што направив беше за нашата 4 годишнина. Му подарив сложувалка со наша фотографија :) На сликата во позадина се гледаа Колешински водопади, па добив две во едно - пејсаж и нас двајца. Му ја спакував во убава кутија во форма на срце и му купив голема чоколада. После тоа заедно ја сложивме, а сега му стои урамена во стаклена рамка во соба. :)

На Annie.mk1, thinkerbell и Mishela им се допаѓа ова.
  8. vodolija10

vodolija10 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    1
    Подарокот секогаш треба да биде од срце и со љубов, ни најмалку не е битно колку пари ќе потрошиме... Најмалите нешта го прават животот совршен! За година на дечко ми му подарив албум со наши слики. За секој месец по една-две слики и под нив напишано по некој збор... И од тогаш заедно го полниме НАШИОТ албум, од секој месец составувам... како животна слагалица ни е, еве веќе за еден месец правиме две год., и уште го полниме ланскиот албум ( демек се додека не го завршиме со наши слики од врската, па наредниот да ни биде од брак) :lol:

Најбитно е љубовта да е голема, а не подарокот!

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zuzuu

zuzuu Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Ако е убаво времето можеш да купиш свекички и на некое попразно место навечер да ги наредиш во гоолемо срце,секако нека има чоколадо,може и винце :D

10. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Ova so slozuvalka od slika e dosta interesno, znaete kade da go napravam toa?

11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.296
    Допаѓања:
    17.825
    ја никогаш не сум купила нешто на дечкоми за годишнина а ни он мене.а веќе три години сме заедно а здравје годинава че го изненадам со нешто :!: :lol:

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Јас за оваа идеа се токмам сега во Април за 6годишнината.
    Инаку ми имаат кажано дека кај тобако два имало некоја си книжара ли копирница ли е незнам точно, таму ги правеле.

13. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Tobako 2 vo Aerodrom?

14. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Да да тобако 2 во Аеродром (мислам на тобакото карши Палма, тоа е тобако 2 ако не се лажам)

15. Masnickaaa

Masnickaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    927

135x195mm- 48 delcinja 150 denari;
    195x255mm- 88 delcinja 300 denari;
    295x405mm-180 delcinja 500 denari

puzzle.mk@gmail.com http://www.puzzle.mk
    070-343-575

Повелии ;)

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Aleksandra333

Aleksandra333 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Mozes na mestoto kade sto ke mu go dades podarokt da napravis srce do svekji..zakazi mu sostanok no ti bidi tamu 10 minuti porano za da imas vreme da go napravis srceto ^^
    [mod-kirilica:1l44m43y][/mod-kirilica:1l44m43y]

17. bon34

bon34 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Sakam da se posovetuvam

Znaci vaka vo vrska sum so decko skoro 6 god i naskoro ni se blizi godisninata. Sakam da mu podgotvam nekoe iznenaduvanje nesto interesno so ke go pameti. pa bi sakala da slusnam nekoja idea nekoj sovet od vas:)

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    6 години е голем период, ( и јас во Април правам 6 години, леле немам поим што ќе купувам)
    Мој предлог ти е, доколку си при пари да напрафиш, DVD филмче како оние најавни за свадба + симболичен подарок, или пак архива од сите ваши слики досега со коментари и посвети.

На bon34 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647

Јас имам нешто слично направено за нашата втора годишнина, ги собрав сите слики и песни со дата и час ( тогаш творев :D ), негови пораки ги направив во пп презентација и кога отидов кај него го пуштив. Дечко ми ( сега маж ми) дури пушти и некоја солза бидејќи имаше и песни кога ме повредувал. Навистина беше интересно

На Mrs.Stinson му/ѝ се допаѓа ова.
  20. love23

love23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    716
    Допаѓања:
    915
    Јас од маж ми за годишнината лани добив патување во Виена мисла уплатил за нас двајцата, а за оваа годишнина сакам јас да го изненадам со нешто не сакам со крупни работи некоја ситница. Мислам да направам дома една незаборавна вечера за нас двајцата, вака нешто

На Pocahontas.93 му/ѝ се допаѓа ова.