Оваа година ништо...две години јас му подарувам он мене не...па доста е веќе...не се ни обидов да му купам нешто, кога тој ни подарок за роденден не ми даде..а сум му значела! глупости...нај бед нова година евер... И да...ќе славиме сами дома кај него пошто немало каде
Јас на дечко ми му купив убави топли ракавици, знам дека му требаа Не ги доби за Нова Година, некој ден подоцна, ама нема врска
jas mu podariv nasha slika, kupiv od tie ukrasi srca vo voda shto se ,mnogu mu se svigjashe i mu podariv casovnik i belegzija posho i godishnina imavme i rodenden imashe ,site tri gi slavevmee vo ist den
Ауу што сум смислила јас.. толку е генијално што нема шанси да кажам некој друг да ми го преземе Одвај чекам да дојде Нова година.
Јас стварно неам идеа сакам нешто што ке му остане,нешто hand made нешто интересно...кој се башите подароци??
Дечко ми има голем ќеф за dream catcher, па уште малку ми остана да ги земам сите материјали и планирам да му напрам баш тоа. Не сум некој ќеф за Нова Година, поќе сакам да му дам нешто за Божиќ, ама сериозно не знам шо. Ама има време, сигурно нешто шо знам дека ќе го носи и дека ќеф ќе има за то.
Мене ова ми е чиста глупост. Досега ни сум давала нешто за нова година, ни пак ми давале, не ни сакам да ми дава, доволно е само да биди покрај мене.
Сакам да правам пакетче. Каде можам да најдам вакво: http://www.irkitated.com/wp-content/uploads/2014/10/gingerbread-man.jpg ?
Дајте ми предлог што да му купам за Нова година..Да не е нешто што ќе го потроши и толку, туку сакам нешто уникатно да му остане спомен...
Јас уште пред месец-два имав замислено Zippo упаљач да му купам на дечко ми, има изразено желба кога бевме на одмор и виде еден што ептен му се допаѓа. Ама пак се мислам, да не е глупав подарок за нова година, не знам некако. Мислење?
Може веќе си порачала/купила ама... Иако и мене тогаш ми се гледаше дека е убав подарок, тогашниот ми рече дека може ќе го изгубел..во стилот - де бе запалка е тоа, ако ја изгубам што да правам?! Во превод ме одјеба ама знаејќи го, стварно може ќе го изгубеше.. Е сега зависи каков тип е твојов.. Купи му..