Па интересно е, ама еве од моја перспектива, ја на мојов ако би му зела пижами, ќе му земам некои обични без новогодишен мотив, може само пар чорапи новогодишни, ама пижамите би сакала да може да си ги носи. Така да сама би си направила пакет. Ама ова јас како би постапила, тоа зависи и од стилот на дечкото и дали сака такви работи, дали е посериозен тип или со задоволство би си ги носел. Ама освен да е новогодишно би сакала да е нешто што ќе си го носи и користи стално.
Што да купам за партнер со којшто се гледам 3 месеци по повод Нова година..? Некоја комбинација да направам, а да не е џемпер нешто големо туку пример чорапи со нешто.. како мала пажња не мора да е wow
Јас на мојот сакам да му поклонам од тие магичните чаши.Кога е празна е црна,а кога ќе стави некоја жешка течност како чај,кафе се појавува сликата.Бидејќи е навивач на Милан како мене,ќе ставам слика од последниот пехар што го освоија 2007.Сакам да резервирам тандем масажа и готово.
Јас мислам дека не треба којзнае колку да се замараш за партнер кој си со него само 3 месеци. Барем мое мислње. Би ти дала совет како што си кажа, мала пажња. Можеш некој парфем, некоја кутија полна со чоколади (внатре можеш да ставиш и оние што се за секс чоколадите , валда така беа), некои интересни новогодишни чорапи, мини сет од ДМ да направиш како крема за лице, некое масло за брада(секако ако има брада), крема за раце, бокал за пиво ете ако е љубител на пиво, боксерки во комбинација со маичка некоја, мало мече додади во подарокот и стави на него твој парфем...