Форумџика на годината

Подарок за партнерот за Нова година

Дискусија во 'Врски' започната од buttercup, 20 декември 2009.

1. Цунами

Цунами Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2021
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    701
    Па интересно е, ама еве од моја перспектива, ја на мојов ако би му зела пижами, ќе му земам некои обични без новогодишен мотив, може само пар чорапи новогодишни, ама пижамите би сакала да може да си ги носи. Така да сама би си направила пакет. Ама ова јас како би постапила, тоа зависи и од стилот на дечкото и дали сака такви работи, дали е посериозен тип или со задоволство би си ги носел.

Ама освен да е новогодишно би сакала да е нешто што ќе си го носи и користи стално.

2. Maryy.

Maryy. Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2022
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    118
    Што да купам за партнер со којшто се гледам 3 месеци по повод Нова година..? Некоја комбинација да направам, а да не е џемпер нешто големо туку пример чорапи со нешто.. како мала пажња не мора да е wow

3. Kati428

Kati428 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.080
    Јас на мојот сакам да му поклонам од тие магичните чаши.Кога е празна е црна,а кога ќе стави некоја жешка течност како чај,кафе се појавува сликата.Бидејќи е навивач на Милан како мене,ќе ставам слика од последниот пехар што го освоија 2007.Сакам да резервирам тандем масажа и готово.

4. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    907
    Допаѓања:
    3.750
    Јас мислам дека не треба којзнае колку да се замараш за партнер кој си со него само 3 месеци. Барем мое мислње.
    Би ти дала совет како што си кажа, мала пажња. Можеш некој парфем, некоја кутија полна со чоколади (внатре можеш да ставиш и оние што се за секс чоколадите :D, валда така беа), некои интересни новогодишни чорапи, мини сет од ДМ да направиш како крема за лице, некое масло за брада(секако ако има брада), крема за раце, бокал за пиво ете ако е љубител на пиво, боксерки во комбинација со маичка некоја, мало мече додади во подарокот и стави на него твој парфем...

На Mumoftwo30 и Maryy. им се допаѓа ова.
  5. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    5.512
    Допаѓања:
    8.216
    Боксерки, чорапи, шал, ракавици, капа.

За 3 месечна врска, доволно е некое од овие.

На Maryy. му/ѝ се допаѓа ова.