Подарок за партнерот за Нова година

Discussion in 'Врски' started by buttercup, Dec 20, 2009.

1. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

не му купувам ништо,сега пред 2 недели или 3 му купив долен веш комплет,да нему дојде мн инаку би му купила :lol:

2. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

хахахахахахахаахаха и јас исто би му купила дефинитивно !! Иначе му купив боксерки на кои има 2 дечко и девојка такви гушнати и на нив пишува Happy new year и кравата со Дедо Мраз и планирам уште некое чоколадо и толку :)

3. eli25

eli25 Форумски идол

Со оглед на тоа деке е крај на месец,ќе биде скромно,оти во овие 8 години не сум го оставила без поклонче :) Некои Дедомразовски боксерки,сигурно има на Зелено ;)

4. girl.23

girl.23 Истакнат член

Една Нова Година и јас не бев при пари (а, со нашиот стандард, кој воопшто е??)
    па му поклонив нешто симболично (мислам беше големо чоколадо) и незаборавно изненадување после 12ч, т.е. секс со сите тертипи. :lol:
    Долго време потоа го спомнуваше сексот како незаборавен....
    А, чоколадото го изеде и го
    посери
    и ништо не се виде. :D

najubava2010 likes this.
  5. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Јас сега за сега му купив Стрејт Оригинал, го обожава тој парфем. И во план сум некое топло џемперче, или евентуално капче од ТераНова, го мерка поодамна (околу 500ден е) и нешто благо за да ни тргне благоо хехе :P ..

6. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Мече во раце што држи срце во кое пишува ТЕ САКАМ, а на грбот СРЕЌНА НОВА ГОДИНА (и името) :P

LilBaby and Srekicka like this.
  7. Rubiii

Rubiii Популарен член

Незнам колку ке Ви се допадне, но супер идеја е наместо чоколадо, баш во новогодишен дух слатко задоволство. Од канела во лепторкарија е, 70 денари, одозгора е со локуми, а внатресен е како касато, не е воопшто лошо. :)
    И немора за партнер, можете за најблиските, пријатели (како и мојава намена што е)

Attached Files:

8. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Абе наводно прво планот беше нема поклончиња, па овој мојов вчера ми кажува ти купив поклонче, сакав, ти ништо да не ми купуваш дрн-дрн. Е сега не бива така. Ама малце кнап сум со време и слаба со идеи, дип вечер иди, така да решив да му се поклонам самата. Ќе се завиткам прописно во црвена лента, со ТОЛКАВА панделка. Да ме одвиткува онака лезетски. Ќе набавам и тортичка со 3 свеќички, на 9ти правиме 3 години, па нема да бидеме заедно, па да си го обележам и тоа. Се надевам ќе му се допаднат двата десерти и јас и тортичката. :)

9. blond

blond Популарен член

Му купив книга :inlove:

10. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Слабо стојам со пари, а и со идеи :sweat: Иако одиме 3год досега ниеднаш не сме си купувале подароци за новата година. А во последно време и многу лош е станат, еден чук по глава добро би му дошол :D
    Ви ги прочитав сите мислења и дојдов до заклучок дека речиси сите женски мислат дека машките се како нас трогателни, скромни, дека битно е вниманието итн..
    Јас не мислам така. Мислам дека повеќе би се израдувал ако добие џемпер или капа и шал, отколку чаша и пијалок или рамка со заедничка слика.
    Парфеми, колекции, компјутерски додатоци, часовници, паричници, блузи, џемпери океј е.
    И забележав дека многу девојки го сметаат и сексот како подарок. :) Или бидејки немаат креативна идеа па ајде демек секс-подарок. Тој и така ке си го добие, му доаѓа нешто како гратис сексот.

lucia22, Blue.Ivy and Libera like this.
  11. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Бидејќи пред некој ден му беше роденден и си доби тоа што си побара, сега ќе добие пакетче, плус ситница која нему многу ќе му значи. И знам дека повеќе ќе му се израдува на пакетчето отколку набило кој друг подарок.

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

јас на мојов му купив паричник кожен е, се надевам дека ке му се допадне
    (ке му треба каде да ги смести кешот и новата картичка :lol:)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Како и лани така и оваа година дечко ми си изрази желба за макета (бидејќи си е макетар).
    т.е. некога за било кој повод да го прашам,цело време вели МАКЕТА :wasntme:

14. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

A што би му подариле на партнерот кога на нова година освен што го славите дочекот на НГ славите и годишница од врската?

15. creshicka

creshicka Популарен член

Јас на послужавник. Доста му е. :wasntme:

Micheleljubov, LilBaby and Libera like this.
  16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Планирам еден шал и некој парфем

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Лего коцки и ќе го решам во секси долен веш.
    ]:)
    А и јас си одбрав што сакам, останува само суптилно да му се навести. :D

LilBaby likes this.
  18. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Лани му купив елек,а оваа година толку многу идеи ми поминаа низ глава што се збрложив :| Имаше една кутија т.е се три кутии и сите заедно образуваат снешко,мала,средна и голема. Ај најголемата ќе ја наполнам со чоколатца,во малата ќе ставам пораки за секоја буква од СРЕЌНА НОВА ГОДИНА,ама што поколон да ставам во средната стварно немам појма. :doh: Предложете нешто. Се мислев да му купам сребрена белезица,ама бидејќи на работа не смее да носи ништо такво,ќе треба да ја вади и става насекое,после помислив еден парфем што го сака премногу ама ми е некако солен во цената :lol: и сеа стварно нз. :| А стварно сакам да му подарам нешто.

19. Emma89

Emma89 Популарен член

Обично сум креативна со идеите и секој пат за некаков повод имам одлична идеја. Гледам да не е скап поклон, во никој случај илјадници денари не се вклучени (толку можностите, на жалост) меѓутоа на мојот партнер му значи многу повеќе ситниот детал кој оди со поклонот. Си знае тој. A си знам и јас. Уникатни сме ние :D

20. starfish

starfish Популарен член

Ај кажете ми каде има убави машки шалчиња, дебели, не од оние ко марами?
    Оваа година сакам нешто практично, покрај тие јебо изненадувања :D

вака нешто