@kukla21 Честитки и со лесно Има ли некој правено повеќе од една лапароскопија? И ако има после колку време може да се изведе повторно зафатот?
Многу се радувам кога ќе видам позитивен тест во групава, значи одма ми се разубавува денот иначе вчера бев на гости и дечиња еден куп. Јас ги обожавам и цело време околу нив и после една мамичка ми вика колку се обидувате и јас и викам повеќе од година ипол и се насмеа и ми вика опушти се, јас со првото после година ипол без никаков проблем си останав трудна оооо ми влеа малце надеж али како да се опуштиш одам по чај за против стрес ве гушкам
Mozebi i @Ninichka ? Ili bremena e i ona ? I @Bebulleee P.S - Mnogu se izvinuvam sto go izostaviv pandelceto, ama se mislev deka toa e trudno @pandelka mila sorry
Пукам од нервоза, мислам дека жив човек би изела на оваа моја нервоза... А причина? Нема причина, едноставно така иди од мене.. Ме акна од земи значи овој ПМС, 2 дена не бев дома и мм направил се лом.. Ни ми се чисти па ни средува. Ама морам! Туку нека поминат овие 2 дена и нека дојди без да ме мачи оти мислам од втори ќе се фрлам. Самоотепанција ќе си напраам П.С - Редам алишта и си велам : Еее Бебуле будало една, си ги кратиш нервите за џабе. Удри бригу на веселје и ако сака Господ ќе дај.. Ете толку ми олесна си кажав, ве гушкам
Добро утро и од мене . Ме немаше да пишувам затоа што немаше што. Мажот ми моментално не е овде и не работиме на случајот . Денес утре ќе си дојде и ќе почнам да користам ленти за овулација и имам големс надеж дека овој месец ќе биде . Инаку вчера бев во Струмица во црквата св. Петнаесет. Има донесено икона од света гора Богородица Брзопослушничка . И се помолив за бебенце , се надевам ќе ми ја исполни желбата. И така од вчера наваму си имам некој мир во душата и си го чекам мажето да пишуваме домашна . Поздрав до вас мили мои . Имајте убав ден
@MADO @only44you Се ќе биде, се во свое време, Господ е голем! Ве гушкам и бакнувам силно ама посилно сонцињата мали- нема лутиш hug:
Sekako deka ke bide.... Gospod e golem , semoken i darezliv... Veruvajte vo cuda, zosto cuda se slucuvaat. Od licno ikustvo vi kazuvam.... I nikako ne se otkazuvajte !!!
https://forum.femina.mk/threads/Како-да-пишувам-кирилица.639/page-7#post-3324578 Женски, сите кои немате кирилица во моментов, може да ѕирнете тука како да се смените?
Здраво лепотици кукле потегна нога ајде и ние сите по неа мада мене уште ми е рано не апстинирам но се пазиме кај и да е летово ке се пуштаме во акција едвај чекам но не значи дека ќе биде плукни залепи ајде месецов уште некоја да не израдува
Искрени честитки за новата трудница @kukla21 ! Имај лесни 9 месеци, а после нив и раце полни со две дечиња. Така ми мириса. Бог нека ви го даде најдоброто!
Да ви пријавам заврши и мојот трансфер . Сега две недели неизвесност и одмарање . Ве гушкам сите и чекам тестови позитивни ајде давајте