Jas so pozitivni luge I misli go pobediv canerot pred 11 god .Veruvaj misli i citaj samo nesto sto ke te pravi da se custvuvas prekrasno❤️
You can't go back, and make a brand new beggining, but you can start now, and make a brand new ending.
Не можеме да правиме големи нешта, но малите работи можеме да ги направиме со голема љубов. - Мајка Тереза „Од деветгодишна возраст, секој ден излегував и сликав. Гледав убавина таму каде што другите гледаа нечистотија. И тоа е заглавено во мене – ме привлекуваат темни приказни и мрачни заплети.“ - Ридли Скот
Сè во животот е минливо. Кога за нешто не можете да се помирите, замислете дека еден ден ќе биде само сеќавање. Верувам дека ќе ви биде подобро.
Не ја барајте среќата,створете ја. Бидејќи вие сте уметникот на вашиот живот. Бидете среќни за грижите што ги немате. Бидете среќни што сте се разбудиле тоа утро. Бидете среќни што секогаш имате некој што ве сака, а тоа сте самите вие. Да, вие. Сакајте се себеси и усреќувајте се, бидејќи единствениот човек со кој сте секогаш и секаде заедно, сте самите вие.
Супер тема, еве јас да споделам едно видео. Професоркава мнг ме импресионираше и ги пијам нејзините зборови
Be the kind of energy that no matter where you will go, you will always add value to the lives of people around you. __________________________________ Look for something good in every day. Even if in some days you need to have to look a little bit harder.
„Болката и страдањето се секогаш неизбежни за големата интелигенција и за длабокото срце. Вистински големите луѓе мораат, јас мислам, да доживеат и голема тага на земјата.“ - Dostoevski