Колку ги сакам ваквите пораки со нежни илустрации. Многу сакам се да светка. И се да е добро и позитивно.
Добар ден Денов како што ми е почнат наопаку,пробувам да го поправам,па разгледував низ темите и ја видов оваа.Сум пишала и погоре,иако не се сеќавам,па викам сега пак Кога ги читав мислењата се заљубив во нив,бидејќи се толку шарени,толку добро средени и исто така многу инспиративни. Ќе се потрудам и моево мислење колку-толку да го направам пошарено,за да има поголем ефект за позитивни вибрации. 1.Најважното е да запомниме дека секој може да биде среќен,ако сака и за тоа не треба многу напор.Секој сам си ја создава својата среќа,на многу начини.И најмалите нешта можат да не' направат среќни. 2.Треба да сме позитивни,за негативните и токсичните луѓе да не сакаат да бидат во наша близина 3.Не треба да пуштаме лошите денови да не' натераат да мислиме дека имаме лош живот.Тие се тука за да ни покажат дека после дождот,секогаш има сонце. 4.За нас од понежниот пол:Насмевката е најубавата шминка што девојките можат да ја имаат. Да не биде само со зборови,еве и некои сликички:
Ако не можеш да леташ, трчај! Ако не можеш да трчаш, оди! Ако не можеш да одиш, лази! Но, што и да правиш, најважно е да не престануваш да се движиш!
Еднаш кога ќе се освестиш, повеќе нема назад. Никогаш ништо нема да биде исто, ќе мораш и требаш да се промениш. Нема ништо поубаво иако болно. Поздрав луѓе
"Success is not final, failure is not fatal: It is the courage to continue that counts." - Winston Churchill "You are never too old to set another goal or to dream a new dream." - C.S. Lewis "The only limit to our realization of tomorrow will be our doubts of today." - Franklin D. Roosevelt "The way to get started is to quit talking and begin doing." - Walt Disney "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams." - Eleanor Roosevelt "The greatest adventure is what lies ahead." - J.R.R. Tolkien Love is in the heart of those who never doubt God