Според некои истражувања, мерила и параметри, 16 јануари е најдепресивниот ден во годината. Па да го исполниме со позитивна енергија
Одамна се немам уклучено на Форумов. Обврски и такве ствари. Прво и најважно ја поздравувам Ginger за темава. Со позитивно некако послабо последно време Второ и последно цитатов ме погоди онака уште вчера го прочитав и денес цел ден тоа си мислев. Ме расположи онака убаво. За MagsDestiny. Секој со маката мене тоа ми беше проблем. 1. Dare to Dream “If you stop dreaming, you start dying”. Dreams give us a purpose in life. Without dreams, we are no different from robots. So dream big and do not underestimate yourself. If you keep perceiving yourself as a kid, people will treat you like a kid. Be bold and be wild about your dreams. Take a minute to think about your dream. *that’s when they get all excited and you drop the bomb*
Колку убав ден имав! Купив по некоја ситница, ставив по една машничка на секое, зачинив со љубов и ги поделив на блиски луѓе. Колку повеќе давам, тродупло ми се враќа.
@Ginger^ - Позитивни вибрации... Темава е ТОП Вал-Дим е гооолем позитивец... На се во животот гледам од поубавата страна... Затоа сум среќна жена Кога ке имам време ке Ве дружам во темава
Само што ја отворив темата, ама ми дојде нешто убо на душичката Да, фалеше ваква тема браво Џинџи. What you think, you become - моето мото
Морам да признаам луѓето што споделуваат икони се баш позитивни, ептен човек да се насмее За позитивниот дел од батеријата музиката највеќе може да придонесе, ја има таа единствена универзална моќ....и блашкото де За оние што се комплетни намќори, не се секирајте, има соодветни алати за нив