Спојлер Aко темата е дупла,или не поттикнува дискусија,корпа ! Епа вака.Неам поим од каде ми е идејата,ама ми се гледа интересно. На пример,пишувате,"со која позната личност би сакале да настапувате ?" И не само да настапувате,туку да речеме : да соработувате,да одите на патување..... И тој под вас ја пишува личноста. Се надевам дека сфативте. Ајде,форумџиката под мене нека напише: Со која позната личност би сакала да направи дует ??
Долга е листата, не би ми пречело со секој да заглавувам барем еднаш дневно . Ај да речеме и јас со тој Чејнинг Татум . На која позната личност би сакала да и напишеш песна?
Уфф мнооогу ги има... Еве ај ќе кажам Џенифер Анистон. Која позната личност би сакала да ти биде брат/сестра?
Со Paul Walker i Vin Diesel ( овие одат секогаш комплет ) Со која позната личност би сакала да одиш на вечера во луксузен ресторан и да те запроси?
па мислам дека е јасно со оглед на мојот ник...Justin Bieber Која позната личност би сакала да е до тебе во моментов и да бидете прегрнати??