Еве нешто од мојот споменар доста стари , Бебе торта: 100гр бакнежи,200 гр љубов и нежност сето тоа стави го во спална и мешај 10 мин. И за крај чекај 9 месеци за да бидеш татко/мајка. Абе срцко моја да ти ебам крвта твоја ќе дојде и тоа време кога ти ќе леташ по мене. Далеку е морето,далеку е опатијата затоа во гевгелија си ја најдов симпатијата. Пет пари за тебе не давам,доста ми е да се мачам себе, не вреди за тебе да пишувам песни без тебе деновите ми се полесни. Ајде „бејби“ нади си нова жртва јас со тебе ни МРТВА. Секогаш си мислев дека ќе бидеш мој ајде побрзај да не дојде и тој. Момчињата мислат дека се центар не внимание а не знаат дека центарот се бележи со 0. Избери си момче со најубава боја но немој деЧкото на другарката моја. Морето е длабоко и полно со Школки , во срцето носам од тебе болки. Сеуште те сакам можеби е грешка но додека сум тажна на друг му се смешкам. Сакаше игра? Еве ја доби. Твоето страдање - мое хоби . Твојата солза -моја страст. Твојот живот *Е ТОА СУМ ЈАС. Ти си ми злато,ти си ми сребро а тебе за мене не те чеша ни ребро. Ако во текот на ноќта дојде некој и те стави во вреќа не плаши се јас му кажав на Дедо мраз што сакам за нова година. Розите се црвени,темјанушките се сини . Ти си глупава чафка или така ми се чини?
Љубовта е болест РАК која се лечи само со БРАК. Ако сакаш некоја не гледај по секоја гледај си ја само неа да не останеш за смеа. Искрено ќе ти кажам искрено ќе ти пишам дека јас за тебе живеам и дишам.
Ние си пишуваме со дечко ми пораки ама јас морам секоја вечер да му пишам пред да заспие,така убаво му е хехе..како бебуше ми е ако заборавам некогаш и тој ќе ме потсети да му пишам..хаха душиче
На сопругот му имам напишано можеби преку 100писма и тоа сите љубовни...Од кога се зедовме бевме разделени еден период заради обврски....Тоа беше најтешкиот период за мене...Секој ден му пишував писма за тоа колку го сакам и колку ми значи...Еве по 9 години брак знам и јас и тој да изненадиме со некој смс.Последно што ме разнежи е пораката дека ме чекал дома како никогаш. Два збора и се се менува.....