Поранешниот премиер на РМ - Никола Груевски

Дискусија во 'Политика и настани' започната од OzzyAngel, 11 јуни 2010.

?

Какво мислење имате за Никола Груевски како премиер на РМ?

1. Позитивно

469 глас(а)
    42,5%
  2. Негативно

635 глас(а)
    57,5%
  1. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    баш така!

2. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Добар е човекот, ми изгледа како да се труди. Имаше некои реформи кои ми се ок.

3. womaninwhite

womaninwhite Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    13
    Абе супер, шо да ти кажам, само за фалење е.. НЕ. :lol:

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Не сакам политика, а уште помалку се разбирам во политика.
    Како и да е, мојот глас за Премиерот е негативен. Поради тоа што, секој пат нешто ветува, но само напразно.
    Негативен глас од мене. :!:

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    А овој синдром кај сите се јавува :lol: Ако го немаш - не си за политичар :lol:
    Со еден исклучок :!: Ама тоа веќе е друга тема.

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Зависи! Тоа што вети за професијата со која се занимавам јас и моето семејство а и мнооооооооооогу други семејства низ Македонија, досега го исполни до збор! Реформи-има, тоа го признаа и од Европе, но не може за 4 години еден човек да поправи се што другите досега расипуваја, крадеа, уназадуваја...

А инаку да ви кажам една шега: Ако не знаеш да ја изговориш убаво буквата “Р“ голема е можноста да станеш Премиер или Претседател! :)

На babyboy123, Mackaaaa и SanjaKirchner им се допаѓа ова.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Можам само да му порачам сите казни досега што ги смисли да си ги начука во задникот така фино и лепо. И плус новосмислените од по 500 евра што го маваат татко ми по џеб на што влијае и на целото смејество. И тие во задник да си ги начука. Ќелеш!!!

На RedWine и Tanjamm им се допаѓа ова.
  8. TrueReligion

TrueReligion Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    175
    Од сите овие во нашава владеачка партија,опозицијата најголемо ПОЗИТИВ имам за Никола Груевски.

9. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Воопшто не ми се допаѓа ни тој ни неговата политика.Проектите му се катастрофа, диктатор.
    На почетокот делуваше како поразличен ама тоа е да им замачка очи на луѓето и да добие доволно пратенички места да може сам да управува со нашата Македонија.Се изгуби по патот, како што кажа некој претходно.
    Министерството за култура е активно само во Скопје, ретко во другите градови-а тоа се пари на сите граѓани на РМ.
    Со еден збор-перална за пари е тоа градење и циркузи за 2014.
    Има многу други проблеми нерешени, што се многу поважни за граѓаните, ама не, тој си продолжи...
    Поздравче

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.822
    Допаѓања:
    101.104
    go mrazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm,zaradi negovata politika ostanav bez rabota :(

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Umma

Umma Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    11
    Во сите поразвиени, и функционални држави никој не сака да биде министер, а не пак премиер, бидеќи е огромна одговорност. Се застапуваат интереси на цел народ, а не само на една индивидуа што е случај кај нас, кој што сака тоа си прави. Сите избираат личност на која и веруваат дека ќе ги води на прав пат, ке ги убијат бе, веднаш ќе ги сменат. Конкретно Груевски е еден многу интелегентен и снаодлив човек, кој убаво си наредил буквално се во однос на неговиот политички живот и опстанок во истиот. Реформи направи прилично многу, во глобала да земеме дека се позитивни. За забелешки, да не почнувам бидеќи имам доста познавања од политика, како во земјава така и надвор, ќе не можам да се докажам. Ние сме таков народ, и нас ништо не ни чини, не сме едногласни и сложни, и да биде којзнае каков човек, со амбиции и вистински планови да ја истера Македонија на прав пат, пак ке се испотепаме позиција-опозиција, бидеќи ретко кој од нашиов народ знае што е добро за нашата земја, така да нека си тера Никоwче, може ќе видиме и ние бел ден.

12. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Kako covek mislam deka nema losa dusa....no kako politicar ne mi se dopadja.Drzavata i onaka e za nikade,no toj ja vodi vo uste pogolema propast.Se slozuvam so 2468 deka vo negovata politika se raboti za goooooooooolemoo perenje pari!Narodot ne go interesira,si pravi se vo negova korist,nisto ne pravi za drzavata.Vo drzavata ima milion milion neodgovoreni prasanja,isto tolku izviseni i izmameni ludje.Za seto toa e odgovoren samiot Nikola Gruevski,ajde ludje ve molam,site gledame sto se slucuva... :) Steta sto zaslepil mnogu mladi ludje,sreca sto nesum edna od niv!Negativen glas davam za premierot,da mozam 100 pati,100 pati ke dadam negativen glas :) pozz

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ГРУЈО и компанија, се тои што палат и гасат во државава, а она телено - Џорџе Иванов, т.н. претседател на РМ е само формално поставен како фигура :lol: ...Не смее тој да направи ниеден потег без да се консултира со Грујо и компанија..Ова со 100% сигурност го кажувам :!:

14. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Potpolno se soglasuvam so tebe pretygirl

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Така е вистина :!: Тоа е реалноста за жал кај нас :|

16. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    i jas se soglasuvam so Preetygirl,ne go narekuvaat gospodinot Ivanov zadzabe vosocna figura :D

17. Ferhunde-L

Ferhunde-L Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    14
    Јас имам сосема позитивно мислење за нашиот премиер. Опозицијата да го остави човекот на мира верувам дека ќе постигне многу видливи резлутати , секако тој не може преку ноќ да смени се во државата а претходно имало некој на власт што воопшто не се замарал за државата и населенито . Тоа е моето мислење можеби грешам ама мислењето е тоа :)

18. Angelceto

Angelceto Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    236
    potpolno se soglasuvam so tebe :)

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Грешиш, Ферхунде.... Најлесно е да им се каже на граѓаните дека неможе преку ноќ, да се поправат штетите од претходната партија што била на власт :!: Мижи Асан да ти бајам е работава :^) Да не почнувам подобро дискусија, за владејачкава гарнитура зашто ќе треба пост од 1000 страни да напишам..Поздрав :x

20. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    :clap: и јас се согласувам со тебе прити :)