Поранешниот премиер на РМ - Никола Груевски

Дискусија во 'Политика и настани' започната од OzzyAngel, 11 јуни 2010.

?

Какво мислење имате за Никола Груевски како премиер на РМ?

1. Позитивно

469 глас(а)
    42,4%
  2. Негативно

636 глас(а)
    57,6%
  1. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.214
    Допаѓања:
    8.435
    Го мразам не можам да го гледам ;)

2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Јас го жалам...Колатерална штета е за хуманата популација...Ниту еден квалитет нема... |( |( |(

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Супер премиер се залага за народот и за иднината на Македонија.
    Ма да а кој според тебе би требал да биди премиер Бранко? Оти нели Бране наш има многу квалитети :D

Редактирано од модератор: Не пишувајте две мислења едно по друго, користете го копчето РЕДАКТИРАЈ.

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    Бранко е излитен, истрошен,уморен,потрошен,прочитан политичар без никаква преспектива повеќе без никакви нови идеи и ставови
    толку од мене за човекот а има ли нешто повеќе да се коментира? :D |(
    нема...

5. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.140
    Допаѓања:
    2.722
    Има , има секако.Тој е човек со ,,кредибилет,, човек кој си стои на зборот.Па не беше толку далеку во минатото когa кажа на Алсат ТВ дека доколку СДСМ изгубат на овие избори ќе си поднесе оставка од функцијата Претседател на партијата.Еве како што гледаме си стоеше и овој пат на својот збор и веднаш го стори тоа.Алал да му е на чоекот.

На kate21 и mime87 им се допаѓа ова.
  6. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    абе ајде доста за тој еден бранко,од денес сум најголем хејтер на сдсм не дека ги сакав порано ама оваа денес е страшно...потрчко во Струмица од редовите на сдсм изреволтиран дека изгубија со цела мала се скара денес бев јас на ред...со врегање заканување од типот:не заборави во кој град живеш....мислам ало бе не е ваш градот...со душа цекам да дојдат локални и на цело да ги снема од градот

Груевски има лоши работи ама има и добри....

На slobodka и mime87 им се допаѓа ова.
  7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    А што, и Заев да не не ти чини? Што Струмица ви ја среди.

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.818
    Допаѓања:
    163.161
    Не и се свиѓа надимакот зајко! :(

Нашиот премиер...премиер хахахахаха...ах,чоек за пример.Одлучив да го гледам ко маскота во наредниве 4 години,чисто за да не се нервирам.Не го сфаќам сериозно и му опроштавам.После случајов со детево што се задеси и тие неговите говори...шта реќи више?!Ама условот е да не загине некој,да не ја штине државава и да не никне уште некоја симболична градба на сред Скопје!А вака нека си игра чоекот,не ми смета,детска работа,пуна со комплекси,не можеш да замериш.

На Mygirl и Acerola им се допаѓа ова.
  9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
  10. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297

не ја среди од негови пари....и да не ми чини оти многу моќ им дава на овие неговите потрчковци кои со средно школо ги стави на добри работни места,што парите од глобал ги нема на пола вратено а лаже демек ги вратил,што по месец дена чекат лугето за разговор со него а лаже дека бил нон стоп достапен за народот...што во понеделник толку убаво ги испејал вработените во собрание демек они му се криви што изгубил...и за крај што сите што ги пикна на работа во школите не ги осигури и на крај два три дена од неговиот пораз им даде отказ (значи само им замачка очи демек ветил вработување и одма ги испади) ем не осигурени а он е задолжен за општинските вработување ем не земале плата од фебруар ем на крај дома....

11. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Ма да а кој според тебе би требал да биди премиер Бранко? Оти нели Бране наш има многу квалитети :D

:) Јас Бране не го спомнав во постот, воопшто...Он е друга приказна, друга школа...

Со малолетни и со ликови кои немаат поима од политика, не дискутирам, бидејќи тоа е залудно трошење на време...Како и со сите кои низ вмровски очила ги согледуваат работите..Поздрав и не ме цитирај повеќе...

12. Mygirl

Mygirl Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2010
    Пораки:
    577
    Допаѓања:
    850
    И јас како Лилит, само да нема вакви страшни случаеви како ова со детето, решив да си го гледам како маскота, како смешка. Затоа и пишав, поарно они што победија. Ќе си мавам сеир сега кога ќе му се збркаат сите конци и нема да знае која страна да ја фати, од хаосот што го предизвика во минатите години...
    Инаку...Абе вие другите што туку го спомнувате Бранко? Само Бранко и Грујо ли постојат? Башка, Бранко не беше кандидиран за премиер, така да одговорот: „Е што, Бранко ли да биде премиер“ не ви држи вода.

13. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Ахам, значи има од кого да учи за да постапува така. Битно вие треба да сте задоволни што нешто прави за градот, зашто Струмица некогаш и денес е огромнааа разлика. А парите како доаѓаат и одат имаш пример од Гвујо и компанија, многу полоша приказна.

14. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    За твоја информација имам 18 години и престани повеќе со тоа малолетна а ти бе девојко со какви очи ги гледаш со сдсмовски замаглени очила ?

15. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297

зашо да бидам задоволна дека направи глобал незаконски дека направи центар СО НАШИ ПАРИ дека ми е курчат неговите дека Стр е нивни град? Дека сите тие објекти што ги направи е уствари маска за перењето пари и што 70% Струмица ја приватизираа? Дека прави приватни згради фабрики и сто други работи? Дека ми се поврака кога ке видам негови потрчковци како прчат уста шират рамиња и се чукат во гради демек незаборави во кој град живеш? Ма дај бе превише му е си треба пензија за него....негови 5 луге во Ср живеат а другиве?

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Само да ве потсетам, и Прилеп исто ко Струмица од загаден и сељачки, стана развиен, прекрасен, чист и европски град ;) Значи не е до партијата, до човекот е :) А и плус кој како ќе си ја нареди ;) :emo:

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    ако не е добар оратор тогаш не е ни добар политичар-тоа го прочитав некаде на форумов.никола не добар оратор тоа го признавам,но си ја знае работата.а шеќеринска пак е навистина феноменален говорник,но за жал јака само на збор. за доброто на државата се битни делата а не зборовите.за среќа делата се создаваат само од никола.

На Squirrel, maja8 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  18. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Колку добро го кажа ова и колку е само точно.СДСМ ако треба и 5 митинзи еден по друг ке одржат со ветувања што се ќе изградат и колку ке му помогнат на народот но не е само во тоа работата.СДСМ не се направиле ништо нити ке направат.

19. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Па Шеќеринска не доби мандат за да видиме какви резултати ке постигне, за разлика од тоа сите граѓани 5 години се свесни и со свои очи секојдневно ги гледаат, чуствуваат делата оставени во сегашноста...
    Или поточно останаа работи само за гледање како лавови, шмизли, бикови и порта на триумфот... :tmi:
    А се повеќе се чуствува најниската стапка на невработеност, големата сиромаштија и отсуството на странците при инвестирање...
    А делата од типот на направени патчиња, асвалтирани улици во 21 век, добра канализациона мрежа и водовод ќе беше срамота да не ги реализираат па и во предизборна пропаганда...
    Направете разлика од она што е потрбно и од општа корист за граѓаните кои го заслужиле со плаќање комуналии, даноци и такси а кое го реализираат само во некое ВМРО-вско маало, и разлика во тоа што е од клучна потреба на сите граѓани и цела република :fubar:

На julie77, Blanca и JuLleE им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Мислеше на највисока стапка на невработеност, оти дај боже да имавме најниска :P