Поранешниот премиер на РМ - Никола Груевски

Дискусија во 'Политика и настани' започната од OzzyAngel, 11 јуни 2010.

?

Какво мислење имате за Никола Груевски како премиер на РМ?

1. Позитивно

469 глас(а)
    42,4%
  2. Негативно

636 глас(а)
    57,6%
  1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.676
    Допаѓања:
    14.142
    Ќе биде и бетер, тоа е страшното.

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077

Ова новата кампања да не е за зголемување на наталитетот? Раѓајте по 5-6 деца за да ги стигнеме Албанците!!!

На danielka0507 и Nymeria им се допаѓа ова.
  3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Драг ем мил наш премиере,дали ова воопшто личи на нашата ни мила ем сакана Македонија?!

БРУКА! РЕЗИЛ! :@ :@ :@ :@ :@ :@

Работава ни е http://www.youtube.com/watch?v=Iz9Ax7C45aI каде сте македончиња,каде сте кај отидовте!?!

На Valeriya и AngieVi им се допаѓа ова.
  4. Valeriya

Valeriya Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    63
    Не раѓај деца, па ќе те газат уште повеќе Албанците :) Тие имаат нормални и прибрани девојки за разлика од нашите девојчиња :) .На една обична Албанка не и е приоритет да скока од кревет во кревет како што го прават тоа нашите Македонки.Има голема разлика.Виде денес дека сите Албанки излегоа со знамиња и се радуваа.Кој од вас го прави истотот тука?

Мене ми се гади од оваа нова генерација Македонци, а особено од Македонките.Колку само девојчиња од моја генерација се тешки курвички и дро**и и тоа со Ш****ри :devil: Ми се гади од такви девојки без трунка национално во нив и образ.И за тоа ли ви е крив Груевски или домашното воспитание што го имаме?Цел систем на вредности ни е пореметен, а најмалку тука има вина економијата и стандардот.Многу фактори се битни за оваа ситуација, а не само Груевски или владата.Цел систем на вредности ни е изместен .Форсирање кариера доведе тотално фрлање на децата на улица :)
    Шиптарите ги добиваат своите права благодарејќи на нивната бројка и наталитет, а ние ќе ги губиме нашите права благодарејќи на нашиот хедонистички живот и однос кој Македонија.Затоа немој да те чуди зошто пред 2 дена 50 Шиптари тепале наши 3 Македончиња во Ченто.И после некој тука ќе ми збори за соживот и љубов со нив.Никогаш и никаде!Ова не се однесуваше на тебе, туку кажав само глобално.

5. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    А бре освен ова скокањево во кревет на македонките кај албанците и раѓањето на деца имаш нешто конкретно да кажеш.........тоа веќе го прочитавме на неколку страни уназад.
    Дај коментар за сликана погоре,кажи нешто за тоа а не дека албанците биле побројни тоа сите го знаеме,но и да бидат побројни тоа немаше да менува ништо ако не се дадеја толку права како што сега имаат и пак ќе си бидеа малцинство.Затоа што побројноста на некој народ не одредува дали си ти малцинство или мнозинство во државата......туку ПРАВАТА кои ги добиваш од истата таа држава.
    Кој го дозволи она празнување во онолкави размери па онака и во Албанија не се прославило знамето и ако е нивно сопствено.........а кај нас се ПРАЗНУВА ТУЃО ЗНАМЕ.....дај некој коментар за тоа а не си се фатила за раѓањето........земи прво едно роди па ќе видиме после дали ќе сакаш да родиш уште едно па уште едно со платата кој ја имаш........И да точно е тоа дека на времето раѓале и не мислеле на тоа колку пари ќе издвојаат за децата ама тогаш беа ДРУГИ ВРЕМИЊА,а сега во ова време секој го сака најдоброто за своето дете па затоа се НЕ СЕ ОСМЕЛУВА да роди уште едно.

На Edie.S и Annath им се допаѓа ова.
  6. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    ^ Бранко е крив ма :D
    Битно Грујо си се прошета низ САД за да не го маваат со јајца и овде вчера.
    Девојки, џабе дискусија затоа што кога на некој ќе му снема аргументи ќе ја смени темата на трета страна. Мислам, во ред е да ми изнесуваш работи што ете тебе ти се допаѓаат со оваа Влада, ама да маваш со глава во ѕид слепо и да ми тврдиш дека се ни е најубаво? :tmi: Проповедање вредности по кои сами не се придржуваме. За да смениш нешто треба да тргнеш од себеси, а не да ги плукаш другите затоа што не го прават тоа што не го правиш ни ти. Политички, бравос. Едно те прашуваат ти извртуваш одговори зборуваш трето :D
    Остави образование, остави кариера, оди роди 4,5 деца и дојди овде да напишеш каков ти е животот. Да видиме па да земеме пример, се друго гола вода, празни муабети.

На danielka0507, Annath, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.676
    Допаѓања:
    14.142
    Абе требало да се мисли на време за ова. Ние со нив не можеме. Нашиот наталитет е сличен како во Србија и Бугарија читав деновиве, ама Албанците се малцинство а видете кои права ги имаат. Нас полицијата не не штити. Во ваква држава ич дете не би родила, зошто да немам со што да го ранам, да го пратам во школо и да мислам дали ќе се врати бидејќи овдека ние живееме со говеда, со нив државата ја делиме. Еве ти пример со Смиљковско езеро, толку се зварши, кај е Јанкуловска да каже имаат ли докази и ќе лежи ли некој. Оваа држава не нуди ништо. Среќен е тој што избегал. А за моралот на Албанките не збори, па нив ги е..т девери, свекор, кој уште не. Таму ред и крај не се знае. Тие ништо од животот не виделе, само вегетираат. Да не отишле на одмор, да не се облекле како луѓе, да не гласот нивни се слуша.

8. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.676
    Допаѓања:
    14.142
    Немојте да зборите со просечна плата чувал Албанец 4-5 деца, и за таа плата не ја одработува, му ја даваат џабе, плус пари од црн бизнис. Кога ќе ми каже Албанец невработен дека е , а куќа толкава, кола вози, значи се занимава со нешто. Така е кога нема закон во оваа држава.

9. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    178
    Се чувствувам како туѓинец во сопствената земја (ја потврдувам тезата на А. Жерновски)
    Каде е премиерот кој 7 години се продава како патриот да ја заштити земјата која му да доверија граѓаните, земјата за која нашите дедовци, прадедовци гинеа и ја бранеја. Зарем ова го дочекавме во Македонија за биде централната прослава за 100 години независност на Албанија и на албанското знаме :swear: .
    Зарем не ве боли душата кога ќе видите во Борис Трајковски како НАШЕТО знаме е покриено со албанското, а таму собрани сето албанци на чело со раководството на УЧК и ја слават победата над македонскиот народ, и повикуваат на Албанија без граници.

Какво мислење да имам за човекот кој ја продаде оваа земја, ја уништи, ја осиромаши и на крај да гледам албански знамиња на цела наша територија, а министерката Г.Ј. била ненадлежна :swear:
    Каде е сега Грујо, или тој се појавува на чешмичиња, на патчиња, и такви безвредни настани. Грујо на народот му треба лидер во вакви ситуации не се криј излези и покажи го патриотизмот на дело. Државата ни ја поганија ова орлите а тебе те нема.
    Срам да ти е :puke:
    Изгледа онаа "народната" Бранко јави се народот те бара, ќе ја смениме:
    Грујо излези народот те бара :x
    А вистина знае ли некој каде е овој премиер и дали гледа како други премиери му се чаламат во државата?

На Valeriya, vesni4kaaa, lolyta777 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.676
    Допаѓања:
    14.142
    ЕЕЕ ќе ми остане во памет на Љубе реченицата од 2001 “Додека сум јас министер за внатрешни нема да дозволам никој да отцепи ни грутка од македонската земја, ако треба и во Хаг ќе лежам за Македонија“. Тогаш се осеќав посигурно, сега морници ме лазат.

11. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    :!: на службено патување, каде може да биде :wasntme:

На rrrrrrrrrr и kravce им се допаѓа ова.
  12. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    А кој пак од нашите лигави жени во Македонија ке роди од 1 или 2 деца повеќе па нив не ги бива за 1 не па за 4, па просто било толку да се раѓа па каде сме живееле не било тоа времето кога нашите предци раѓале по 10 деца старомодно било па она немала толку живци нам не ни е крив ни влада ни никој, кога богатите имаат по едно што останало друѓите а тие па сиромавите ем немаат па ем кога ќе ги очукаат по 5 по 6 и после друг им е крив :^)

На Valeriya и baby-star им се допаѓа ова.
  13. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    178
    Гледам дискутирате за трето дете па јас имам една дилема за ова прашање.
    Зошто премиерот на Македонија не ни дава пример и нема 3, 4 па и 5 деца?
    Зошто цел државен врв има само по 1 или 2 деца а некои и воопшто немаат?
    Зошто Претседателот има 1 дете, Премиерот 2, а министри како Јанкуловска, Кралев и сл. воопшто немаат деца?

Ќе речете дека се мешам во интимни и лични работи, но од каде пак на нив правото нас да ни се машаат и да ни кажуваат да раѓаме деца а тие се уште ги немаат?

Епа премиерот нека биде маж и нека направи уште 3 деца да земеме пример и ние дека така треба, а истото да го следат и останатите министри кои иако имаат 30+ години, се уште намаат деца или имаат само по едно.
    Во спротивно ќе дојди дека нешто е труло во државата Македонија

На vesni4kaaa, JuLleE и kravce им се допаѓа ова.
  14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Ахам, значи трето дете е решение за се, и за наталитетот, и за проблемот со албанците, а може ако доволно се размножиме и спорот со името ќе ни го реши, ќе си речат Грциве ај овие таман се зголемија малку, еве им го и Солун гратис од нас, колку да има кај да ги збере.

Да ве прашам вие толку што го форсирате третото дете, колку деца имате?

И чисто како потсетување или забелешка, албанците сеуште не се повеќе од нас во државава така да ви паѓа во вода оправдувањево со трето дете...додуше тоа секако си беше паднато во вода ама ај...
    Не знам Монако како опстанува како држава со 30 000 народ.

На JuLleE и kravce им се допаѓа ова.
  15. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.676
    Допаѓања:
    14.142
    Нема ред и закон, нема судство, нема полиција, нема здравство.....ништо. КОј случај полицијата го расчисти, ниту еден. Колку пати досега ги палеле знамињаата, црквите . Колку бисти оштетиле од НОБ. Нема кој да ги затвара и суди Албанците. ПОла од нив се криминалци, дилери, убијци, улично тепачи и кога би скапувале по затвори не би имале време да прават 5-6 деца и нема да има кој да им ги рани. А вака ние работиме за нив, тие само плата по Рамковен и сегде ќе не понижуваат. Ви каажав јас НЕ ПАЗАРУВАЈТЕ КАЈ НИВ, ВАШИТЕ ПАРИ НЕ ИМ ГИ ДАВАЈТЕ, ДОСТА ИМ ДАДОВМЕ.

16. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Па еве ти не биди Лигавка, биди жена и роди 4,5 деца и дојди да ни кажеш како ти е. Да земеме пример :!:
    Само потсетник, не знам колку деца сте дома, ама во категоријава ја вмешуваш и мајка ти. Затоа што и нашите мајки имаат по 2 деца во просек :!: а ја не давам на никој да ми навредува мајка, поготово па за патриотско партиски побуди.

17. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    За твоја информација ние сме 2 деца дома јас и брат ми, и не зборувам ни за мајка ти ни за мајка ми туку зборувам за новите генерации мајки и тука нема никакви парти умешано како што можеш да прочиташ, а мене ми треба доста време уште за да станам мајка имам само 20 год, па кога ке се остварам како мајка ке размислам колку деца ќе имам а зошто да не децата се богатство, да нема некоја дилема јас сум лигавка а ти не биди кравче, мислам бе навреда ама кога некоја саака да удира возвраќам не сум од оние кои остават на случајност ;)

На Valeriya и baby-star им се допаѓа ова.
  18. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ма каква навреда ти се молам, кравите се многу мили животни, во Индија дури и се свети еј :!: :rofl:
    Само некако си ми контрадикторна сега, ем лигави се жените што сакаат само 1-2 деца, ем ти сама за себе ќе си размислуваш. А зошто па тие сами да не си одлучат? Зошто се лигави? Еве овде на форумов има еден куп мајки што имаат 1-2 деца. Па колку коментари имаше за денешниве мајки...Јас искрено капа им симнувам, ма им се поклонувам. Затоа што имам лични примери околу мене, и гледам колку се трудат да направат нешто повеќе за и тоа дете што го имаат да има леб за денес, утре, колку се растргнати од работа и колку не можат да стигнат детето да си го видат. Мислите тие мајки сакаат толку време од детето да се разделени? А што би без работа нели? :) Еве тоа е нели политиката на Грујо :) да се зголеми наталитетот, нашиве жени требало да се уназадад многу права им се дале :D
    мислам...ти го поврзувам постот со политиката на премиерот, а и со истомисленичките твои на темава :)...

се уморив :tmi: забегавме од темава ама ајт :)

На drugarka, lunicka, BoaVista и 3 други им се допаѓа ова.
  19. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    308
    Oчигледно друг одговор немаат...Па заради тоа феминки драги, слушајте ги љубителките на Грујо, и до Нова Година сите трудни :) ....

20. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.905
    Уште доста време :o како така, почни со време инаку кога ќе стигнеш до 4-5 деца :!: ....или одма ќе се фрлите на работа-секое летенце-детенце :D
    Смешни сте и ти и министрите наши со по 30 и кусур год. на кои некако не им се прават и раѓаат деца, а оние што имаат по 1-2 се лигави и неспособни :clap: ...бре мајката
    пр. еве се јави и Кралев, лично ќе се заангажирал за зголемување на наталитетот....ај вондер хау |(

На drugarka, JuLleE и BoaVista им се допаѓа ова.