Oh yeah, all right Are you going to be in my dreams Tonight? And in the end The love you take Is equal to the love you make.
створени од кал ма баш ми е за вас жал кретенизам наполнет до гуша ма кој ви даде право некој да ве слуша кој ви даде име посилен пол ко вие сте само вол до вол! машко се рекло ма гајле ми е за се што влегло во овој стих мој посветен за женскиот бој!
с времена на време-твоје име споменем.. онако без дилеме-твој број окренем.. ночас ме је стало,чујеш ли будало?!! доџи док ме није,срце издало... :/
Ain't no sunshine when he is gone its no warm when he is away ain't no sunshine when he is gone he is always gone too long-anytime he goes away...
I love to see you walk into the room Body shining lightin' up the place And when you talk, everybody stop 'Cause I know you know just what you sayin' The way that you protect your friends Baby I respect you for that And when you grow you'll take everyone you love along I love that shit
... А када оду сви, ми остачемо сами, само ја и ти и погледи у тами, реци ми да знам да јутро није близу, да има времена за пољупце у низу...
Крива сам пред Богом и пред људима ал таква ми је судбина.. Не мисли да поносна сам на то што нисам анџео... Поново, поново...Пред тобом грешна стојим, поново, поново за твоју љубав молим
Bez tebe sve je pogreshno Vino je slabo i ne opija... Dani su dugi, beskrajni a nochi hladna pustinja... Ми недостасуваш!
Јер ти си принцеза, неког другог света, твоја реч ствара чуда, буди искрена упути ми осмех тек да знам, постојиш нисам сама...
Nisi valjda luda da se stidis sto si me prognala istocno od raja bar se nasmesi kada me vidis, ostani djubre do kraja!
Сакам сакам да сум славен, на фејсбук да сум главен мамо стај ми интернеееет може да е и безжи4ен, само да е неограни4ен. сакам, сакам интернет... воа не дека е оти му се налутив на некој, онака само добив ,,инспирација,, у моментот....
Ova srce znae Sto si vetil Se e cista laga Sto ostana od tebe Ovde ne ostavi traga Ova srce znae Na sum uste edna zena Osudena na tebe Jas imam sila da ti kazam ne
...као од бора ситне иглице боду ме хладне кишне капљице, од туге мокре уморне зјенице и тамни облак изнад дуге илице....јер ти љубиш другога...
Zagrli me ti Bar, ne moras me nikad voleti Dar, ne moras mi nikad kupiti Daj, samo zagrli me Nesto slazi nocas, kad me tuga potrazi
...Како је тако је, лажем те лако је, без тебе око моје није никако http://www.youtube.com/watch?v=hnzG8XxVqgg