Ово је моја куча живео сам ту Ово је моја драга Хајрије волео сам њу Ово је Ферхунде што ми узе све Неџла чекај мее ја немам где
Ако тражиш некога, некога за шетање онда ја сам човјек за тебе Имам седам миља дуге кораке, лаке као облаке Ако тражиш некога, некога за плакање онда ја сам раме за тебе...
а ја направичу лом он одлази са нјом нека ме по лоше памти направичу лом ко она у срцу мом за нјега нервни слом
Био си ми све био си крај мене... остале су само болне успомене ночи без тебе све су хладније и дуже имам само сузе од кад она ми те узе... да више ниси крај мене не могу да схватим хочу да те видим желим да те вратим
Ne, nisam ti rekao sve jednostavno nisam imao snage za to ne, nisam ti rekao da da je nekad ovo mirno more bilo nemirno
Come home to me, back into my arms, home where you belong. Come home to me, if home is where you are than home is way too far away...
He's my baby Maybe you might catch his eye But I aint worried Cuz girl he comes home to me at night Your not the first and probably not the last Whos gunna try But you'll find that your all wrong Meet Mrs. Right
Кој те промени, кој те излажа, да побегнеш од се, од се што бараше? Кој те убеди, кој ти кажа оди си...? Спојлер Ех, Јасмино, Јасмино, кој??
I don't know why you love me And that's why I love you You catch me when I fall Accept me, flaws and all And that's why I love you
Тажно е се’ те нема тебе вечноста те зеде за грев во вечно време Во стихови ќе скријам лош ден плач на гитара о проклето е тажно штом небото те бара во неповрат
zavjese sad u ponoć dizu se predstava prvi puta pocinje uloge vec su nam izmijenjene preko njenog imena moje je uzet cu ti sve i ostavit te ukrasti te vruce poljubce ondje ce me noc a kad svane dan ti ces biti kao zacaran http://www.youtube.com/watch?v=cL8-d3QG6g4